bouwklik bouwpartner bakelsouwerkerk

Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep

Bouwen is onze passie. Vaak een ingewikkeld proces met diverse keuzemogelijkheden. Bij Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep wordt de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, de kwaliteit en de kosten gezocht. Of het nu gaat om een woning, kantoor, bedrijfsgebouw, winkel of hotel, Bakels en Ouwerkerk Groep brengt creativiteit, vakkennis en innovatie samen.

 

Bouw

Bakels en Ouwerkerk Bouw heeft alle disciplines in huis om vanaf het begin te adviseren bij alle mogelijke bouwwerkzaamheden, zodat deze succesvol gerealiseerd worden. Wij zijn vooral actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie van utiliteits- en woningbouw.

Wij hechten waarde aan het opleveren van kwalitatieve een hoogwaardige projecten. Om dit te bereiken besteedt Bakels en Ouwerkerk Bouw voldoende zorg aan de detaillering en het materiaalgebruik.

Meer over bouw

 

Ontwerp

Bakels en Ouwerkerk Groep maakt regelmatig ontwerpen voor nieuwbouw-, verbouw-, renovatie-, restauratie- en interieurprojecten. Wanneer het nodig is, werken wij samen met externe architectenbureaus. Ieder project heeft een eigen omvang en karakter. Wij maken voor ieder project een functioneel en origineel ontwerp.

Bij ieder ontwerp wordt er rekening gehouden met de wensen en behoeften van de opdrachtgever, maar ook met de toekomst. Wij vinden het belangrijk dat gebouwen in de toekomst ook voldoende perspectief bieden.

Meer over ontwerp

 

Projectontwikkeling

Het ontwikkelen van projecten brengt risico’s met zich mee. Deze risico’s nemen we bij Bakels en Ouwerkerk Projectontwikkeling voor eigen rekening. Daarnaast participeren wij met derden. Door nauwe samenwerkingen kan er binnen korte tijd een efficiënt en effectief ontwerp worden gerealiseerd.

Bakels en Ouwerkerk Projectontwikkeling opereert op hoog niveau met kennis op het gebied van technologie, de markt binnen onze branche, creativiteit en innovaties. 

Meer over projectontwikkeling

 

Onderhoud & Service

De vraag naar totaaloplossingen voor het uitvoeren van allerhande werkzaamheden op bouwkundig- en installatietechnisch gebied neemt steeds meer toe.

Deze afdeling is gespecialiseerd in het verrichten van de meest voorkomende service- en onderhoudswerkzaamheden en in het uitvoeren van de kleinere (ver)bouwwerkzaamheden.

Meer over bouwservice

 

 

icon bouw klik www bobgroep.nl

 


 

Project Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep | Easy Hotel Scheveningen

Easy Hotel

Scheveningen | Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep heeft opdracht gekregen voor de transformatie van een voormalig kantoorpand tot een nieuw EasyHotel in Scheveningen. Het nieuwe EasyHotel krijgt 87 kamers en is gelegen aan de Gevers Deynootweg 130 te Scheveningen.
Start bouw: juli 2017. Gereed bouw: 1e kwartaal 2018. Opdrachtgever: All-In Real Estate BV

Zie ook: bobgroep.nl/portfolio/easyhotel-scheveningen


 

Op bezoek bij...

Sjaak Stade op een bouw van Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep project Easy Hotel te Scheveningen.

Foto's: Bouw-Klik © 2017

bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-4.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-2.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-6.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-1.jpgbakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-5.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-3.jpg

Foto's: Bouw-Klik © 2017

Foto's: Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep
bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-8.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-7.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-12.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-11.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-9.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-10.jpg

Instagram @BouwKlik

logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner logo bni partner bouw klik logo bouwbedrijf alkemade logo bouwschilder partner bouw klik logo bbdienstverlening cleaning partner bouw klik logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner logo-gjvanderhulst-klik-bouwpartner logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik logo company2wear bouw klik partner logo debest legalservices partner bouw klik logo-dekeyzer-zekerheid-partner-bouw-klik logo dendubbeldenbv bouwklik logo-deraadbouwbv-klik-bouwpartner logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner logo etajanvanveenbv bouw klik bouwpartner logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner logo-hbbouw-klik-bouwpartner logo-heembouw-klik-bouwpartner logo hoornes fysiotherapie partner bouw klik logo horsmanco bouwklik bouwpartner logo bouw klik partner houtwerf logo bouw klik jobsupport logo-jurriens-west-partner-bouw-klik logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner logo keukenhoek bouw klik logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik logo administratiekantoor kroon partner logo lechateauvloeren bouw klik partner logo mastermate partner bouw klik logo meerburg bouwpartner bouw klik logo-metselbouw-katwijk-bv-bouw-klik-bouwpartner logo-mol-bedrijf-financien-partner-bouw-klik logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik logo openvoor50plus bouw klik logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner logo plugdesign webdesign partner bouwklik logo schotte bouw klik bouwpartner logo-stichting-juul-bouwklik.jpg logo switchsafetycare partner bouw klik logo tochnetwerken bouw klik logo toyota louwman noordwijk bouwklik logo uwv netwerk bouw klik logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner logo-van-waning-klik-bouwpartner logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot logo verbij bouw klik bouwpartner logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg logo weboma bouw klik bouwpartner logo-welzijnskwartier-bouw-klik logo-werkprofs-bouw-klik aanmelden partner bouw klik logo zelfstandigenbouw partner bouw klik sbb-logo.png