class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">

Bouw-Klik Bouwpartners

404 Bouw-Klik

 Waarom aansluiten?

vinkje bouwklikMaak deel uit van een sterk regionaal bouwnetwerk

vinkje bouwklikBereik een bouwgerelateerde doelgroep

vinkje bouwklikLift mee op de sociale media en kanalen van Bouw-Klik

vinkje bouwklikLaat Bouw-Klik leden profiteren van de unieke partner producten en diensten

 

Liever eerst even bellen? Dat kan natuurlijk: (071)2073260

 

Inschrijfformulier Partner

Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 10.0 MB

   

  Heb je 250 uur voor een bouwpartner gewerkt en een goede referentie gekregen?
  Dan kom je in aanmerking voor één van de Bouwklik abonnementen.
  Aan jou de keuze of je Basis of Plus kiest. 

   

  -Klik en Onderteken hier het Bouw-Klik Abonnement

   

  vinkje bouwklik Bekijk hier het pdf Plus Abonnement 2022 : Informatie en de vele voordelen

  vinkje bouwklik Bekijk hier het pdf Basis Abonnement 2022: Informatie en de voordelen

   

  tabel bouwklik abonnee 2021

   

  Meer info

  Bouw-Klik

  Tel. 071-2073260
  Mob. 06-42119904

  bouwklik email info@bouw-klik.nl

  Korte vraag? Snelle reactie via Whatsapp!

  icon whatsapp bouw klik 06-34272138 (Thomas)

  agenda-bouwklik-joopzoetemelkclassic-2019.jpg

  agenda-bouwklik-katwijkfietst-satonoptiekclassic-2019.jpg

  agenda-bouwklik-tourdebouw-2019.jpg

  Ervaren villabouwers

  Het team van Alkemade Villabouwers zijn specialisten op het gebied van exclusieve villabouw. Met ruim 100 jaar ervaring in luxe villabouw en de samenwerking met Ouwehand zijn wij een betrouwbare villabouwer met een persoonlijke aanpak.

  U deelt uw wens, wij ons vakmanschap

  Onze medewerkers zijn samen een hecht team van specialisten. Vakkundig, klantgericht en betrokken. De villabouwers zijn op de hoogte van uw wensen en werken deze met veel precisie uit. Het team werkt met plezier en passie aan het verwezenlijken van uw exclusieve villa op maat.

  Historie

  Alkemade Villabouwers is in 1892 opgericht in Noordwijk en heeft sindsdien een naam opgebouwd als erkende bouwer van exclusieve villa’s. Door deze jarenlange ervaring bezitten wij veel relaties in de bouw en hebben wij met diverse architecten en particulieren succesvol samengewerkt.

  Betrouwbare villabouwer

  Naast meer dan 100 jaar ervaring in luxe villabouw, zijn wij door de samenwerking met Ouwehand de betrouwbare partner voor zowel zakelijke- als particuliere opdrachtgevers. Sinds 2014 maakt Alkemade Villabouwers deel uit van dit bouwbedrijf waar 140 medewerkers zich bezighouden met de ontwikkeling en bouw van nieuwe woon- en werkruimtes en bouwwerkzaamheden voor de zakelijke markt. Wij bundelen onze krachten door het combineren van de expertise in villabouw van Alkemade Villabouwers en de organisatorische kennis van Ouwehand.

   

  icon bouw klik www alkemadevillabouwers.nl

   

  Bouwbedrijf Alkemade Noordwijk B.V.
  Voorschoterweg 29
  2235 SE Katwijk ZH
  Tel. (071)3612151

  Bedankt voor het versturen van jouw gegevens.

  Team Bouw-Klik en Bouwschilder

  071-2073260

   

  bouwklik-goedgeregeld-michael.jpg

  Ben je timmerman, bouwhulp, schilder of heb je op een andere manier affiniteit met de bouw?
  Ben je zzp’er, of ben je juist op zoek naar een baan?

  Neem meteen contact op met Bouw-Klik via 071-2073260

  Waarom Bouw-Klik?

  Jouw wensen zijn voor ons belangrijk en daarom zoeken we naar de juiste opdracht voor jou.

  Denk daarbij aan:

  vinkje bouwklik Het soort werk dat bij jou past en waar jij blij van wordt;

  vinkje bouwklik Werk dicht bij huis;

  vinkje bouwklik Werk voor de lange termijn, of juist een klus tussen je eigen planning door;

  vinkje bouwklik Werk voor het juiste tarief.

  Wij zorgen ervoor dat alles (administratief) goed geregeld is en vinden eerlijkheid en transparantie belangrijke aspecten van een goede samenwerking.

  Interview Bouwparter BeMa in de Rijnstreek Bussiness

  Bron: rijnstreekbusiness.nl

  “De beitel, de zaag en de hamer verdwijnen niet”

  In de bouw is prefab werken de standaard. Maar ambachtelijk werk wordt daarmee niet overbodig, laten de interieurbouwers van BEMA in Nieuw-Vennep dagelijks zien. Een interview met eigenaar Reuben Lange over zijn vak, het vinden van geschikt personeel en innovatie.

  In hoeverre is het vak van interieurbouwer een ambacht?
  “Tussen het bouwen van woningen en bedrijven en interieurbouw zit echt verschil. Er is veel vraag naar fijn timmerwerk en het maken van balies, kastenwanden en speciaal meubilair. Dat is maatwerk en ander werk dan seriematig en prefab bouwen. Wij bouwen als het ware op een postzegel en moeten zorgen dat ons deel van het werk precies op tijd wordt gedaan. Het eerste deel van het werk doen we in onze eigen werkplaats hier in Nieuw-Vennep, daarna maken we het af op locatie. We doen het hele traject zelf inclusief het plaatsen en het administratieve verhaal rondom bijvoorbeeld certificeringen. Zo nemen we al het werk van onze klanten uit handen en zorgen we dat de keten goed gesloten blijft.”

  Wat betekent jullie manier van werken voor je mensen?
  “De manier waarop wij werken vraagt wel wat. Het begint met kwaliteit. Daar doen we geen concessies aan. We hanteren een absolute ondergrens. De medewerkers moeten niet alleen vakkennis en materialenkennis hebben, maar... 

  Lees verder:  rijnstreekbusiness.nl

   


   

  BEMA Interieurbouw
  Vlasstraat 4
  2153 GA Nieuw-Vennep
  T 0252 – 675 592
  www.bema-interieurbouw.nl 
  E info@bema-interieurbouw.nl

   

  tourdebouw2017 locatie4 bema bedankt klein

   

  De Bouw-Klik Bouwkrachten hebben recht op een goede referentie korting op de dienstverleningskosten van Bouw-Klik, wanneer zij voor een langere periode naar tevredenheid bij een opdrachtgever aan het werk zijn.


  Krijgt van mij een positieve beoordeling

   

  Wij zijn BOBgroep en bouwen is onze passie

  Bouwen is vaak een ingewikkeld proces met diverse keuzemogelijkheden. Bij BOBgroep hebben wij alle disciplines in huis om vanaf het begin te adviseren over NieuwbouwTransformatieRenovatie en Ontwikkeling.

  Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. BOBgroep beheerst het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Met de bouwprojecten die wij uitvoeren, willen wij de wereld om ons heen mooier maken. Bouwt u met ons mee?

  BOB Groep

  BOBgroep staat voor Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Een familiebedrijf, opgericht in 1968. Wij adviseren over, ontwikkelen en realiseren vastgoedprojecten. Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. Wij beheersen het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.

  Wij zijn nuchtere oplossingsgerichte denkers, streven om technisch en kwalitatief een zo goed mogelijk product te realiseren, wij zien een probleem als een uitdaging, wij vinden onszelf klantvriendelijk en trachten alleen maar zaken te doen met leuke mensen. Bouwen is onze passie en wij zijn heel trots om deze passie te delen met onze mensen die zich dagelijks inzetten voor ons bedrijf en die als team de mooie projecten realiseren.

  Nieuwbouw met aandacht voor details

  Nieuwbouw is een samenspel tussen het ontwerp, de bouwmethodiek en techniek in samenhang met de wensen en eisen die gesteld worden. Dit is een mooie puzzel waar veel keuzes gemaakt worden.

  Door onze kennis, ervaring, het logisch nadenken, maar ook zeker door het openstaan voor nieuwe technieken, materialen en innovaties, zoeken wij altijd naar het optimum tussen de esthetica, functionaliteit, kwaliteit en kosten. Wij kunnen onze toegevoegde waarde inzetten en bewijzen. Leg deze uitdaging bij ons neer, zodat wij onze meerwaarde kunnen tonen!

   

  icon bouw klik www bobgroep.nl

   


   

  Project Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep | Easy Hotel Scheveningen

  Easy Hotel

  Scheveningen | Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep

  Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep heeft opdracht gekregen voor de transformatie van een voormalig kantoorpand tot een nieuw EasyHotel in Scheveningen. Het nieuwe EasyHotel krijgt 87 kamers en is gelegen aan de Gevers Deynootweg 130 te Scheveningen.
  Start bouw: juli 2017. Gereed bouw: 1e kwartaal 2018. Opdrachtgever: All-In Real Estate BV

  Zie ook: bobgroep.nl/portfolio/easyhotel-scheveningen


   

  Op bezoek bij...

  Sjaak Stade op een bouw van Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep project Easy Hotel te Scheveningen.

  Foto's: Bouw-Klik © 2017

  bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-4.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-2.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-6.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-1.jpgbakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-5.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-3.jpg

  Foto's: Bouw-Klik © 2017

  Foto's: Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep
  bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-8.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-7.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-12.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-11.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-9.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-10.jpg

  A

  B

  Bouw-Klik

  C

  D

  E

  F

  G

  H

  HSB Elementen

  I

  J

  Jobsupport

  K

  L

  M

  N

  O

  P

  Q

  R

  S

  T

  U

  V

  W

  X

  Y

  Z

  Bouw- en aannemingsbedrijf Meerburg B.V. is sinds 1862 gevestigd te Leiderdorp. Het zesde-generatiefamiliebedrijf wordt geleid door directeur/eigenaar C.J. Meerburg. We zijn een middelgroot aannemingsbedrijf met een organisatiestructuur die bestaat uit korte lijnen.
  Het bedrijf telt ongeveer 35 medewerkers en een aantal leerlingen. Gediplomeerde leermeesters van Meerburg begeleiden leerlingen van R.O.C. en opleidingssamenwerkingsverband Bouwmensen Leiden, waarvan er altijd enkelen in opleiding zijn binnen het bedrijf.
  Tevens is Meerburg een erkend leerbedrijf. Meerburg streeft naar een jaaromzet tussen de 6 en 8 miljoen euro, een omzet die wordt verwezenlijkt door nieuwbouw in woning-en en utiliteitsbouw, maar ook door verbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Meerburg heeft een aparte onderhoudsafdeling en een eigen werkplaats voor de productie van machinaal timmerwerk.
  We zijn aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland, en lid van Woningborg: kwaliteits- en financiėle zekerheidswaarborg voor kopers van nieuwbouwwoningen.
  De filosofie van Meerburg is de continuļteit van het bedrijf te waarborgen door waar mogelijk intensieve en langdurige contacten te onderhouden met zowel opdrachtgevers en architecten, als met onderaannemers en leveranciers.

   

  icon bouw klik www meerburg.nl

   

   

  Postadres: Meerburg B.V.
  Postbus 63
  2350 AB Leiderdorp
  Bezoekadres: Meerburg B.V.
  Touwbaan 12
  2352 CZ Leiderdorp
  Telefoon: 071-589 93 03
  Fax: 071-589 19 75
  E-mailadres: info @ meerburg.nl
  Rabobank: IBAN NL03RABO0335602347
  ING: IBAN NL92INGB0000138044
  BTW-nummer: NL0070.75.224.B.01
  Handelsregister: 28026658

  Abonnee Basis


  Abonnee Plus

  Bouw-Klik Abonnee Plus 2020

  Als Bouw-Klik Plus Abonnee zijn jouw uren brons, zilver of goud waard.
  Zie onderstaande tabellen wat de waarde van jouw uren is en waar je jouw tegoed voor kunt gebruiken.

  500 - 1000 uur Brons  Keuze uit 1 van onderstaande opties 
  1000 - 1500 uur Zilver Keuze uit 2 van onderstaande opties
  meer dan 1500 uur  Goud Keuze uit 4 van onderstaande opties

  Onderteken hier het Bouw-Klik Abonnement

   De opties

  Gereedschap

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan professioneel gereedschap.
  Bij Mastermate krijg je als Bouw-Klik Bouwkracht 30% korting op handgereedschap.
  Overige kortingen, ook via whatsapp, op te vragen bij Mastermate.

  Helly Hansen

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan (werk)kleding van Helly Hansen te vinden op company2wear.nl/bouw-klik
  Bij Company2Wear krijg je als Bouw-Klik Bouwkracht 15% korting op de Bouw-Klik kledinglijn.

  Zelfstandigen Bouw

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan bijvoorbeeld de Arbeidsongeschiktheidsvoorziening (AOV Bouw) of een van de andere diensten, verzekeringen en voorzieningen van Zelfstandigen Bouw.
  Kijk op www.bouw-klik.nl/aov

  Scholing/
  Cursus

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan scholing of cursus.
  In overleg met Bouw-Klik.

  Sportief/
  Sponsorring

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan bijvoorbeeld jouw sportabonnement, sponsorring, sportuitrusting.
  In overleg met Bouw-Klik.

  Fietstenue
  Bouw-Klik

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan het Bouw-Klik fietstenue.
  Kijk op www.bouw-klik.nl/fietstenue

  Marketing/
  Social

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan marketing voor jouw bedrijf.
  Denk aan het laten opzetten van jouw social-media platformen, video- en fotografie, etc. In overleg met Bouw-Klik.

  Abonnement
  Bouw-Klik

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed dit bedrag aan verlenging voor jouw Bouw-Klik Plus Abonnement 2021.

  Donatie
  goede doel

  Ter waarde van € 125,-

  Besteed een bedrag aan het goede doel via onze gezamelijke Tour de Bouw 2021.
  Stichting Juul/ Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Het doel is ANBI gecertificeerd.

  Verzilveren

  Verzilveren a € 62,50

  Verzilveren voor de helft van de waarde.

  Voor alle bovenstaande opties dient de bon/ factuur/ of een verzoek voor 01-04-2022 bij Bouw-Klik te zijn ingestuurd.

   

  Bekijk het Bouw-Klik Plus Abonnement

   

   

  Met het Bouw-Klik Plus abonnement kan je aanspraak maken op het Bouw-Klik Ambassadeurstegoed.

    uren tegoed
  Brons 500-1000  Keuze uit 1 van de Ambassadeursopties
  Zilver 1001-1500 Keuze uit 2 van de Ambassadeursopties
  Goud meer dan 1501 Keuze uit 4 van de Ambassadeursopties

   

   

   Verzilveren  

  Verzilveren a € 62,50

   

  Zoek je werk in de bouw?

  Laat je gegevens bij ons achter of bel direct met Bouw-Klik: Tel. 071-2073260

   

  Werk in de bouw formulier

  Ervaring in de bouw

   

  vinkje bouwklik Vlekkeloze administratie en betaling   vinkje bouwklik Mooi werk dicht bij huis   vinkje bouwklik Projectmatig of vast in dienst   vinkje bouwklik Lage bemiddelingskosten   vinkje bouwklik Wekelijks je geld   vinkje bouwklik Persoonlijk en goed geregeld   vinkje bouwklik Groot netwerk en korte lijnen in de bouw   vinkje bouwklik Sportief en open

  bouwklik-bouwhulp-bouw-logistiek-medewerker.jpg

  De blauw-witte trein van Bouw-Klik raast voorbij.

  Het fietstenue van Bouw-Klik
  Het pakket bestaat uit:
  Fietsshirt van Bouw-Klik
  Fietsbroek van Bouw-Klik
  Beenstukken van Bouw-Klik
  Armstukken van Bouw-Klik
  Koerspet Bouw-Klik
  Bidon Bouw-Klik

  Ga naar onze webshop www.bouwklikshop.nl 

   

   

  Bouw-Klik Tourteam

  Wielertenue van Bouw-Klik
  Fietsshirt, fietsbroek, fietsjack etc.

  Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 


  Prijzen zijn ex.btw
  Vraag naar de betalingsmogelijkheden.
  maarten@bouw-klik.nl

  bouwklik-tourteam-fietstenue-jack-2019-web.jpg

  bouwklik-wielertenue-2019-secondlayer-jack.jpg

   

  Het Bouw-Klik Jack 
  Performance 2nd Layer
  Fietsjack, fietsjas

  Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

  bouwklik-fietskleding-tenue-2019.jpg

  Het Bouw-Klik Tenue
  Pro Wielershirt  + Pro Koersbroek 
  Fietsshirt en fietsbroek

  Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

  katwijkfietst-2019-bouwklik-2-bobjonkheer.jpgkatwijkfietst-2019-bouwklik-3-aandevlist.jpg

  katwijkfietst-2019-bouwklik-groepsfoto-2.jpg

   

  bouwklik-wielertenue-2019-salopette.jpg

  De Bouw-Klik Salopette Lange broek zonder zeem
  Performance Bibtight

  Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

  bouwklik-fietskleding-armen-2019-2020.jpgbouwklik-fietskleding-benen-2019-2020.jpg

  De Bouw-Klik Armen
  Armwarmers
  De Bouw-Klik Benen
  Beenwarmers

  Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

  prijs-bouwklik-bandana.jpg bouwklik-buff-neck-bandana-2019.jpg

  De Bouw-Klik Bandana (buff/neck)

  prijs-bouwklik-bandana-bidon-koerspet-small.jpg

  De Bouw-Klik Koerspet
  De Bouw-Klik Bandana
  De Bouw-Klik Biddon

   Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

  Alle genodigden zijn weer van harte welkom in het Natuurcentrum Katwijk voor de Bouw-Klik Kerstborrel 2019.

  Donderdag 12 december van 16.00-19.00 uur

  kerstborrel-bouwklik-2019kopie.jpg

   

   

   

  Alle genodigden zijn weer van harte welkom in het Natuurcentrum Katwijk voor de Bouw-Klik Kerstborrel 2019.

  Donderdag 12 december van 16.00-19.00 uur

  kerstborrel-bouwklik-2019kopie.jpg

   

  Kerstborrel mededelingen vooraf

   

  Uitreiking donatie van Bouw-Klik aan Natuurcentrum Katwijk

  Tijdens de borrel reiken wij weer een cheque uit aan het Natuurcentrum Katwijk. Leuk als we met z'n allen op de foto gaan.

   

  Info over jouw Bouw-Klik Abonneetegoed

  Tijdens de borrel vertellen wij je over jouw Bouw-Klik Abonneetegoed. Stel daarna gerust je vragen.

  bouw-klik.nl/abonnee-plus-tegoed

   

   

  Pakeren

  Parkeren kan in de parkeergarage aan de Boulevard. Let op de hoogte van je bus. Doorrijhoogte is 210 cm. 

   

  Toilet

  Legen kan in het toilet bij de ingang van de parkeergarage (met je parkeerkaart kom je erin) tegen over het Natuurcentrum Katwijk. 

   

  Roken

  Liever niet

   

  Fris

  Er is natuurlijk fris en alcohol vrij bier voor de bestuurders. 'Don't drink and drive'.

   

   

  bouwklik artikel bouwblad 2022 vangnet zelfstandigenbouw 400

   

  Inmiddels kennen we in de bouw al een paar jaar weer de weg omhoog. Dit betekent meer vraag en stijgende tarieven.

  Toch blijft een zzp’er kwetsbaar voor inkomstendaling als het gaat om (langdurige) ziekte of ongeval.

  Veel zzp’ers willen zich wel verzekeren, maar weten niet waar en vaak lopen ze aan tegen beperkende voorwaarden en hoge kosten.

  Het is aan te raden eens goed na te denken over wat er wél mogelijk is gezien de soms grote en ingrijpende gevolgen van arbeidsongeschiktheid door bijvoorbeeld langdurige ziekte of een ongeval.

   

  flyer-afbeelding-aovbouw-bouwklik-zelfstandigenbouw.png

   

  Arbeidsongeschiktheidsvoorziening Bouw (AOV Bouw)

  vinkje bouwklik Inleg vanaf € 75,- per maand

  vinkje bouwklikSchenking bij ziekte € 1.000, € 2.000 of € 3.000 netto per maand

  vinkje bouwklik Inleg blijft van jou: Jouw inleg minus schenkingen aan zieken = jouw spaarpot

  vinkje bouwklik Iedereen mag meedoen, ongeacht leeftijd of medische geschiedenis

  Meer info: Arbeidsongeschiktheidsvoorziening Bouw (AOV Bouw)

  zelfstandigen-bouw-varianten-2020-bouwklik.jpeg

   

  Colectieve ongevallenverzekering

  vinkje bouwklik 24/7 dekking, zowel zakelijk als privé

  vinkje bouwklikAcceptatie gegarandeerd (aan leeftijdsgrenzen of medische uitsluitingen doen wij niet)

  vinkje bouwklik Voor € 120 per jaar een uitkering van € 100.000 bij arbeidsongeschiktheid en € 50.000 bij overlijden

  vinkje bouwklik Voor € 240 per jaar een uitkering van € 200.000 bij arbeidsongeschiktheid en € 100.000 bij overlijden

  Meer info: Ongevallenverzekering

   

   

  Ongevallenverzekering AOV Bouw?

  Kijk eens op de site van Zelfstandigen Bouw of lees het artikel: 'Broodfonds, AOV of beide' om meer te weten te komen over deze verzekeringen en de verschillen daartussen.

  logo zelfstandigenbouw 2019

  Ben je Bouwklik Abonnee-Plus? Dan mag je het volledige Bonuspakket tot wel €500,00 ook aanwenden voor één van bovenstaande verzekeringen.

   

  Voor vragen over voorwaarden en mogelijkheden stuur je een mail naar info@bouw-klik.nl of je belt ons: 071-2073260.

   

  bouwklik-verzekeren-2019.jpg

  Inmiddels kennen we in de bouw al een paar jaar weer de weg omhoog. Dit betekent meer vraag en stijgende tarieven.
  Toch blijft een zzp’er kwetsbaar voor inkomstendaling als het gaat om (langdurige) ziekte of ongeval.

  Veel zzp’ers willen zich wel verzekeren, maar weten niet waar en vaak lopen ze aan tegen beperkende voorwaarden en hoge kosten. 

  Het is aan te raden eens goed na te denken over wat er wél mogelijk is gezien de soms grote en ingrijpende gevolgen van arbeidsongeschiktheid door bijvoorbeeld langdurige ziekte of een ongeval.


  Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

  - Inleg € 150,- per maand / 2 jaar lang schenking van € 2150,- netto per maand
  - Inleg € 350,- per maand / 5 jaar lang schenking van € 2350,- netto per maand
  - Eenmalige inschrijfkosten € 125,- en Maandelijkse administratiekosten € 25,-
  - Iedereen mag meedoen
  - Het geld blijft van jou

  Meer info: Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

   

  Ongevallenverzekering

   

  Pakket 1

  Pakket 2

  Uitkering bij arbeidsongeschiktheid

  € 100.000,-

  € 200.000,-

  Uitkering bij overlijden

  € 50.000,-

  € 100.000,-

  Kosten per jaar

  € 150,25 (incl. BTW)

  € 270,25 (incl. BTW)

  Basispakket Zelfstandigen Bouw

  inbegrepen

  inbegrepen

  Meer info: Ongevallenverzekering

   

  Broodfonds, AOV of beide? 

  Kijk eens op de site van Zelfstandigen Bouw of lees het artikel: 'Broodfonds, AOV of beide' om meer te weten te komen over deze verzekeringen en de verschillen daartussen.

   

  Ben je Bouwklik Abonnee-Plus? Dan mag je het volledige Bonuspakket tot wel €500,00 ook aanwenden voor één van bovenstaande verzekeringen.

   

  Dit cadeau / deze actie loopt nog tot en met juli 2019. Voor vragen over voorwaarden en mogelijkheden stuur je een mail naar info@bouw-klik.nl of je belt ons: 071-2073260.

   

  bouwklik-verzekeren-2019.jpg

   

  Maandagavond 27 maart maak je op kantoor Bouw-Klik kennis met onze Bouw-Klik Partners, die jou als (toekomstig) zzp'er veel te bieden hebben. Op deze avond introduceert Zelfstandigen Bouw een goedkope ongevallenverzekering voor zzp in de bouw. Speciaal deze avond vanaf slechts €100 per jaar (Max. uitkering 100.000).

  Meld je aan via onderstaand formulier of telefonisch: 071-2073260

  Kom in gesprek met de verschillende partners en laat je wensen horen. Zelfstandigen Bouw komt op voor jouw belangen tijdens de formatie. Dus laat jouw stem ook echt gelden.

  Deze avond is ook toegankelijk voor zzp -(starters) en personeel uit de bouw, die woonachtig zijn in de regio van kantoor Bouw-Klik. Interesse? Meld je wel aan! Want vol is helaas vol.

  partnermeeting bouwklik facebook 27maart  bouw klik partnermeeting 2017

  Maandag 27 maart van 19.30 uur tot 21.00 uur bij Bouw-Klik

  Bouw-Klik | Zelfstandigen Bouw | Mastermate | Company2wear | De Best Legal Services | De Keyzer Zekerheid | Houtwerf | Le Chateau Vloeren | Mol Bedrijf & Financiën | Plugdesign | Switch Safety Care | Toyota Louwman | Bouw-Klik Sportief

  Partners krijgen de gelegenheid om zichzelf/ het bedrijf met een korte pitch te presenteren aan de aanwezige Bouw-Klik genodigden; abonnees ‘Bouwsporters’, partners en bouwkrachten. Na het pitch-moment kunnen de aanwezigen onder het genot van een borrel en -hap in gesprek met de Partners.
  Bouwsporters kunnen op deze avond hun Bouw-Klik Partnerpunten besteden.

   

   

   

  Bekijk hier onze Partners

  Partners kunnen zich aansluiten bij Bouw-Klik;

  vinkje bouwklikProfielpagina op bouw-klik.nl
  vinkje bouwklikMogelijkheid om Bouw-Klik Bouwkrachten parterkortingen te bieden
  vinkje bouwklikDeelname sociale media

  Vraag naar de mogelijkheden als Partner Bouw-Klik: contact

   

  Bekijk hier onze Bouwpartners

  Bouwpartners: Aannemers / Opdrachtgevers kunnen zich aansluiten bij Bouw-Klik;

  vinkje bouwklikGezamenlijke ontwikkeling van bouwpotentieel in de regio
  vinkje bouwklikKorting bemiddelingsfee Bouwsporters
  vinkje bouwklikMogelijkheid selectie en beoordeling individuele kracht
  vinkje bouwklikGeeft open sollicitaties een toekomst
  vinkje bouwklikDeel (tijdelijk) overtallig personeel met andere Bouwpartners

  Vraag naar de mogelijkheden als Bouwpartner Bouw-Klik: contact

   

  Aanmelden als

  - Partner

  - Bouwpartner

  Sport

  logo bouw klik sportief 900

   

  Een teambuilding of bootcamp verzorgt door het team van Bouw-Klik Sportief.

   

  Teambuilding

  Diverse samenwerkingsopdrachten waar communicatie, inventiviteit, bouwen en natuurlijk het samenwerken aanbod komen en op de proef worden gesteld.
  Meer informatie volgt na (info)aanvraag.

  Bootcamp

  Op, in en rondom de bedrijfslocatie of een locatie in overleg gaan jullie samen met de bootcampinstructeur sportief aan de slag. Kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, conditie en snelheid zijn de kernwoorden van deze bootcamps. In een circuit ondervinden de deelnemers individueel of in groepsvorm diverse intensieve activiteiten.
  Meer informatie volgt na (info)aanvraag.

   

  Feestdagenactie Kerst 2016

  Deze kerst steunt Bouw-Klik het goede doel Stichting Juul. Opbrengst 100% voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

  Bij het invullen van de ontvangen kerstcode kan jouw bedrijf voor een minimale donatie van €5,- per persoon voor Stichting Juul een teambuilding of bootcamp van het Bouw-Klik Sportief Team aanvragen.

   

  Vul hieronder jouw (informatie)aanvraag in.

   

   

  Bij Bouw-Klik vinden we het van belang dat iedereen die in de bouw en/ of techniek wil werken de mogelijkheid moet krijgen om aan de slag te gaan en om zich te kunnen ontwikkelen.

  Wil jij aan het werk in de bouw? Dan helpen wij je graag op weg! Door werkend te leren bij onze opdrachtgevers en door cursussen helpen wij jou om je te ontwikkelen zodat je groeit in het vak dat bij jou past!

  Jouw ‘wil’ om aan de slag te gaan staat bij ons centraal. We kijken daarom in eerste instantie niet direct naar jouw diploma’s en ervaring.

  Uiteraard houden wij altijd rekening met de regionale ‘Bouw-Klik’.

  Ga aan de slag bij een van onze opdrachtgevers die staan te springen om jou te helpen met een baan!

   

  Kijk op www.bouwkliktalent.nl

   

  Omscholen en cursussen

  Naast het werkend leren bij onze opdrachtgevers zijn er ook mogelijkheden tot het volgen van cursussen. Dat begint al vrij snel met het VCA (Veiligheid) certificaat, maar je kunt je ook steeds verder specialiseren via cursussen die Bouw-Klik Talent aanbiedt. 

  Heb je interesse gekregen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op via onderstaand formulier. Bellen kan uiteraard ook!

   

  • Fiets zelf de 2e etappe van de Tour de France 2015
  • bouw-klik-etappe-2-route

   Lees meer

  Alvast inschrijven

  Mooi om in dit artikel te lezen dat naast de commerciële dienstverlening voor zzp’ers van Bouw-Klik ook de maatschappelijk verantwoorde inzet van Bouw-Klik wordt gewaardeerd.

   


  Bron: mbo71.nl/nieuws/bouw-klik-vertelt-over-betrokken-ondernemerschap

  Bouw-Klik vertelt over betrokken ondernemerschap

  MBO71 interviewt ondernemer Martijn Houwaard!

  “waar bouwers het hebben over hun projecten, praat ik over de bouwkrachten die het bouwen.”

  MBO71 praat graag met maatschappelijk betrokken ondernemers. Niet alleen goed om ons netwerk uit te breiden maar ook om te leren, te (laten) inspireren en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. MBO71 heeft immers een sterk verbindende rol in het maatschappelijk betrokken ondernemen in de Leidse regio. Een typisch voorbeeld van een betrokken ondernemer is Martijn Houwaard van Bouw-Klik uit Noordwijk.

  bouwklik martijnhouwaard mb071 2020 f2Martijn Houwaard vertelt

  Martijn runt Bouw-Klik, een regionaal bouw-netwerk dat werkkrachten voor de bouw verbindt met opdracht- of werkgevers. Zij is een verbindende schakel in deze sector met als credo: “samen sterk in de regio”. Naast het verbinden heeft Bouw-Klik ook oog voor de ontwikkelingen van de vakmensen in de bouwbranche; daar waar het kan zoekt ze steeds passend werk dat past bij de werknemer of zelfstandige zodat deze ook wordt uitgedaagd in de werkzaamheden. Iemand die bijvoorbeeld last van de knieën heeft, heeft baat bij ander werk dat minder van het lijf vraagt. Bouw-Klik kijkt dan welke mogelijkheden er zijn. Maar ook iemand die al lang hetzelfde werk doet, wordt uitgedaagd om zich te blijven ontwikkelen. Stilstand is immers achteruitgang!

  We spreken Martijn op de laatste dag van september en het onderwerp van gesprek is – hoe kan het ook anders – maatschappelijk betrokken ondernemen.

  Tour de Bouw

  Martijn heeft een sterk maatschappelijk betrokken gevoel. Een mooi voorbeeld hiervan is de jaarlijkse Tour de Bouw die Bouw-Klik organiseert. Een fietstocht door de regio voor een goed doel. In deze fietstocht wordt een aantal bouwers in de regio betrokken (als deelnemer, sponsor en tussenstop) om zich gezamenlijk in te zetten. Zo vindt er verbinding plaats tussen de betrokken partijen, versterking van het regionale netwerk én wordt een goed doel gesteund; de laatste jaren voor stichting Juul en Prinses Maxima Centrum in hun strijd tegen kinderkanker. Het mes snijdt zo aan meerdere kanten. Daarnaast- en in lijn met de Tour de Bouw – zet Bouw-Klik zich ook in voor een betere vitaliteit in de regio. Werken in de bouw is een fysiek zwaar beroep en dan is goede vitaliteit onontbeerlijk. Het promoten van fietsen gebeurt dan ook met regelmaat. Zelf gebruikt Martijn de fiets om zijn relaties te bezoeken en plaatst hij op social media regelmatig berichten dat hij op de fiets naar zijn werk en relaties gaat en hoe belangrijk het fietsen is voor een goede gezondheid. En het fietsen laat ook weer zien dat hij juist in de eigen regio actief is.

  Verbinder

  Een ander mooi voorbeeld voor aandacht voor de medemens is dat Bouw-Klik in de eigen regio kijkt welke mensen hulp nodig hebben bij het vinden van werk om een goed bestaan te kunnen opbouwen. Waarom mensen van ver halen als het ook in de eigen regio kan? De blik wordt hierbij gericht op o.a. vluchtelingen, jongeren met Wajong uitkering, ouderen en iedereen die in de regio woont en geïnteresseerd is in werk in de bouw. Martijn onderzoekt of hier mensen bijzitten voor wie een baan in de bouw een goede optie kan zijn en helpt hen dan op weg. Iedereen verdient immers aandacht en een nieuw baanperspectief. Ook hier blijkt weer zijn motto om de regio samen sterk te maken!

  Het zal duidelijk zijn dat Martijn geen typische “bouwer” is. Hij legt het volgt uit: “waar bouwers het hebben over hun projecten, praat ik over de bouwkrachten die het bouwen.”

  Tot slot de vraag welke tip Martijn aan ondernemers geeft om óók maatschappelijk betrokken te ondernemen: “het geeft erg veel voldoening. Bedrijven maken onderdeel uit van de maatschappij en daar moeten ondernemers iets mee doen. We doen het met z’n allen!”

  Bron: mbo71.nl/nieuws/bouw-klik-vertelt-over-betrokken-ondernemerschap

   


   

  De blauw-witte trein van Bouw-Klik raast voorbij.

  Wielertenue van Bouw-Klik
  Het pakket bestaat uit:
  Wielershirt van Bouw-Klik
  Wielerbroek van Bouw-Klik
  Beenstukken van Bouw-Klik
  Armstukken van Bouw-Klik
  Koerspet Bouw-Klik
  Bidon Bouw-Klik
  Zomerjack Bouw-Klik
  Windstopper Bouw-Klik

  Ga naar onze webshop www.bouwklikshop.nl

   

  Aannemersbedrijf voor de regio Leiden en daarbuiten.

   

  Wij maken werk van verbouwen

  Bent u van plan om uw woning te laten (ver)bouwen of een aanbouw of uitbouw te laten maken en bent u op zoek naar een deskundige en vakbekwaam aannemersbedrijf? Wij leveren vakwerk tegen een redelijke prijs. Aannemersbedrijf Engels & Verbiest bv is uw partner voor nieuw- en verbouw, service, restauratie en renovatie. Engels & Verbiest staat voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en duidelijkheid.
   
   

  icon bouw klik www bouwbedrijfengels-verbiest.nl

  Adres gegevens

  Aannemerbedrijf Engels & Verbiest BV
  KVK nr. 60165901 

  Kerckwervelaan 5
  2343 PC Oegstgeest

  071-8891775 | 06-52038506 | 06-24736826

  info @ bouwbedrijfengels-verbiest.nl
  Bouwbezoek bij Taoufik

  Bouw-Klik ging langs bij Taoufik Lakhal die zich op het moment bezighoudt met bouwlogistieke werkzaamheden bij De Raad Bouw. Taoufik zorgt voor een opgeruimde bouw en daarmee een veiliger werkomgeving. Een doel van hem is om zich als assistent timmerman door te ontwikkelen.

  bouwkliklogistiek.nl

  Project Appartementen Herenstraat Voorhout

  deraad-bouw.nl

  Foto's Bouw-Klik

  deraadbouw-voorhout-appartementen-herenstraat-bouwklik-1-2.jpgderaadbouw-voorhout-appartementen-herenstraat-bouwklik-3-taoufik-2.jpgderaadbouw-voorhout-appartementen-herenstraat-bouwklik-2-2.jpg

  Bouwbezoek Verbij Rijpwetering Molen Poeldijk 1

  Bouw-Klik Bouwkracht Oebele werkt aan het woonproof maken van deze molen. Een project van Verbij aan de Poeldijk te Rijpwetering.

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-3-oebele-bouwklik-20190503.jpg


  Verbij is Erkend Molenmaker

  Bron: verbij.nl/molens

  Sinds 1868 is Verbij een veelzijdig molenmakersbedrijf. Als Erkend Molenmaker werkt Verbij jaarlijks wereldwijd aan ruim 100 molens. Daardoor hebben wij met al onze werknemers zo veel, netjes gedocumenteerde, ervaring dat er geen type of functionaliteit is die geheimen voor ons kent. Ons dienstenpakket varieert van een reguliere onderhoudsklus tot het bouwen van een compleet nieuw exemplaar. Ook restauraties, verplaatsingen, een schilderbeurt of de jaarlijkse inspectie met uitgebreide rapportage behoren tot onze dienstverlening.


  foto's Bouw-Klik mei 2019

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-2-bouwklik-20190503.jpg

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-4-oebele-bouwklik-20190503.jpg

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-9-bouwklik-20190503.jpg

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-6-bouwklik-20190503.jpg

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-8-bouwklik-20190503.jpg

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-5-bouwklik-20190503.jpg

  verbij-rijpwetering-poeldijk1-molen-7-bouwklik-20190503.jpg

  foto's Bouw-Klik mei 2019

  Klik één of meerdere zoekwoorden aan en Bouw-Klik toont u de bouwkrachten die bij uw zoekwoorden passen.

   


   

  Zoek op naam

   

   

   

   

   

   

  - Er zijn op dit moment nog geen bouwkrachten die aan uw zoekspecificaties voldoen.
  Probeer het nog eens met andere of minder zoektermen.

  Klik één of meerdere zoekwoorden aan en Bouw-Klik toont u de bouwkrachten die bij uw zoekwoorden passen.

   

   

   

   

   

   

  logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner