bouwklik-bouwpartner-vanderhulst-bouwbedrijf-header.jpg

VAN DER HULST Bouwbedrijf

In 1964 is ons bouwbedrijf opgericht en na ruim 50 jaar kunnen we spreken van een gevestigde naam. Door te blijven innoveren en traditioneel vakmanschap te verbinden met nieuwe inzichten en technieken lopen wij voorop als het gaat om duurzaam en energiezuinig bouwen.

Yvonne van der Hulst is de tweede generatie en de drijvende kracht achter het bedrijf. Bouwen zit haar in het bloed. Samen met het team van ervaren vakmensen wordt de expertise gekoppeld aan uw bouwwensen. Door de persoonlijke benadering krijgen wij inzicht in wat ú wilt bouwen.

U kunt Van der Hulst Bouwbedrijf inschakelen voor bouw of verbouw, villabouw, restauratie of renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. Ook realiseren wij nieuwbouwprojecten in eigen ontwikkeling. Ons werkgebied: Duin- en Bollenstreek, van Haarlem tot Den Haag en Het Gooi.

Waar wij voor staan

Ons uitgangspunt is dat gezondheid, comfort, energie en milieu volledig in het bouwproces worden geïntegreerd. Als innovatief bouwbedrijf kiezen wij voor groen, gezond en duurzaam en daarbij blijven we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wij bouwen niet alleen luchtdicht, energiezuinig en met hoge isolatiewaarden, maar ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk met volop aandacht voor het leefcomfort. We zorgen voor een samenhangende balans tussen alle elementen die invloed hebben op het woon- en leefklimaat. Bovendien geven wij ruim baan aan duurzaamheid.

 

tourdebouw2017-locatie2-gjvanderhulst-bedankt.jpg

 

icon bouw klik www vanderhulstbouwbedrijf.nl

 


 

Project Van der Hulst | Sonate | Voorhout

Sonate

Voorhout | Van der Hulst
Een gezellig dorpje met stadse accenten, met alles binnen handbereik. Bekijk hier de foto's.

Bron: Sonate Voorhout | sonate-voorhout.nl

In Voorhout is het goed wonen. De sfeer is gezellig dorps met stadse accenten. Alles vindt u binnen handbereik: het mondaine Noordwijk met Noordzeestrand, de Kagerplassen en Leiden met z’n historische binnenstad. Toch woont u hier in alle rust van de Bollenstreek. De dynamiek van de Randstad en de natuur zijn echter nooit ver weg. Het gezellige dorp Voorhout kent een gezond voorzieningenniveau en ligt op loop- en fietsafstand, inclusief het NS-station. Met Leiden als uitvalsbasis kunt in dit dorp, gelegen tussen Amsterdam en Den Haag, alle kanten op.

Aan de westkant van Voorhout begint de nieuwe wijk Hooghkamer al gestalte te krijgen. In de zuid-oostzijde hiervan verrijst woongebied DORP, grenzend aan het ‘oude’ dorp van Voorhout.

Gevarieerd wonen

De eerste fase van Sonate bestaat uit 40 traditionele woningen opgetrokken in baksteen en met een pannen dak. De sfeer van de architectuur doet denken aan de jaren 30, maar dan in een wat moderner jasje. Deze gezellige woonbuurt sluit mooi aan op de omliggende bebouwing. De variatie in woningtypes, wisselende kappen en voortuinen met verschillende dieptes zorgen voor een prettig, gevarieerd straatbeeld. De 40 woningen zijn allemaal verkocht en in aanbouw.

De tweede fase van Sonate bestaat uit 28 eengezinswoningen. Achter de schermen wordt met veel enthousiasme gewerkt aan de voorbereidingen van Sonate Fase 2.0. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vult u dan het interesseformulier in!

Sleutelklaarplan

Maak van uw nieuwe huis, direct een thuis. Wilt u uw woning direct na oplevering van de aannemer kant-en-klaar afwerken? Met het Sleutelklaarplan van HuisMakeOVer, kiest u vloer- en wandafwerking en kunt u dit eenvoudig meenemen in uw nieuwe hypotheek.

 

Foto's Bouw-Klik

gjvanderhulst 01 sonate voorhout bouwklik gjvanderhulst 02 sonate voorhout bouwklik gjvanderhulst 03 sonate voorhout bouwklik gjvanderhulst 04 sonate voorhout bouwklik gjvanderhulst 05 sonate voorhout bouwklik gjvanderhulst 06 sonate voorhout bouwklik gjvanderhulst 07 sonate voorhout bouwklik gjvanderhulst 08 sonate voorhout bouwklik bouwklik panorama sonate voorhout 2017

gjvanderhulst sonate bouwklik linkedin 2017

 

 

-------

Foto's VanderHulst

gjvanderhulst sonate project gjvanderhulst sonate project 2.0 jpg

 

Instagram @BouwKlik

logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner logo bni partner bouw klik logo bouwbedrijf alkemade logo bouwschilder partner bouw klik logo bbdienstverlening cleaning partner bouw klik logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner logo-gjvanderhulst-klik-bouwpartner logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik logo company2wear bouw klik partner logo debest legalservices partner bouw klik logo-dekeyzer-zekerheid-partner-bouw-klik logo dendubbeldenbv bouwklik logo-deraadbouwbv-klik-bouwpartner logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner logo etajanvanveenbv bouw klik bouwpartner logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner logo-hbbouw-klik-bouwpartner logo-heembouw-klik-bouwpartner logo hoornes fysiotherapie partner bouw klik logo horsmanco bouwklik bouwpartner logo bouw klik partner houtwerf logo bouw klik jobsupport logo-jurriens-west-partner-bouw-klik logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner logo keukenhoek bouw klik logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik logo administratiekantoor kroon partner logo lechateauvloeren bouw klik partner logo mastermate partner bouw klik logo meerburg bouwpartner bouw klik logo-metselbouw-katwijk-bv-bouw-klik-bouwpartner logo-mol-bedrijf-financien-partner-bouw-klik logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik logo openvoor50plus bouw klik logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner logo plugdesign webdesign partner bouwklik logo schotte bouw klik bouwpartner logo-stichting-juul-bouwklik.jpg logo switchsafetycare partner bouw klik logo tochnetwerken bouw klik logo toyota louwman noordwijk bouwklik logo uwv netwerk bouw klik logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner logo-van-waning-klik-bouwpartner logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot logo verbij bouw klik bouwpartner logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg logo weboma bouw klik bouwpartner logo-welzijnskwartier-bouw-klik logo-werkprofs-bouw-klik aanmelden partner bouw klik logo zelfstandigenbouw partner bouw klik sbb-logo.png