class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">

bouwklik bouwpartner header deraadbouw

De Raad Bouw B.V.

De Raad Bouw is opgericht in 1926 in Noordwijk en nog steeds een van de meest toonaangevende middelgrootte aannemersbedrijven in de regio. Vanuit onze huidige vestiging in Katwijk zijn we jong en innovatief bezig.

Flexibiliteit in combinatie met slagvaardigheid is onze kracht. Wij zitten niet vastgepind op een enkel facet van het bouwgebeuren, maar bieden een breed scala van disciplines en mogelijkheden. Dat maakt ons zo uniek!

De Raad Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en is een erkend leerbedrijf. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Van alle markten thuis

Utiliteitsbouw is binnen onze bouwactiviteiten een belangrijk onderdeel. Hierbij gaat het om scholen, gemeentehuizen, kantoren-, bedrijfs- en fabrieksgebouwen. Ook woningbouw is een van de kernpunten in onze activiteiten. Ervaren en enthousiaste medewerkers met een ruime dosis ervaring en kennis om u als opdrachtgever te adviseren en te begeleiden tijdens de uitvoering van uw bouwproject. De genoemde disciplines kunnen als zelfstandige eenheid werken, maar ook interessante en goed werkende combinaties zijn mogelijk. Ons belang is een kwalitatief goed product te realiseren, waarbij de tevredenheid van onze klant het hoofddoel is.

 

 


Dag van de bouw bij DE RAAD BOUW

Bron: Dagvandebouw.nl | In de bloeiende omgeving van het centrum van Rijnsburg gaat het bouwen van De Bloem verder. Het jaar 2016 wordt het jaar van plandeel Calla. In tegenstelling tot de andere plandelen van De bloem is Calla een wooncomplex in de huursector, bestemd voor de 40-plusser die hier een leven lang kan blijven wonen. We hebben hier bewust voor gekozen, want als je eenmaal in een van de appartementen van Calla woont, wil je niet anders meer!

Nieuwbouw | Floralaan, Rijnsburg | de-bloem.nl


 

logo deraadbouw bouwklik bouwpartner

 

Websites De Raad

De Raad Bouw | deraad-bouw.nl

De Raad | deraad.nl

 

 

logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner