bouw-klik-partnerprofiel-deraadbouwbv

De Raad Bouw B.V.

De Raad Bouw is opgericht in 1926 in Noordwijk en nog steeds een van de meest toonaangevende middelgrootte aannemersbedrijven in de regio. Vanuit onze huidige vestiging in Katwijk zijn we jong en innovatief bezig.

Flexibiliteit in combinatie met slagvaardigheid is onze kracht. Wij zitten niet vastgepind op een enkel facet van het bouwgebeuren, maar bieden een breed scala van disciplines en mogelijkheden. Dat maakt ons zo uniek!

De Raad Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en is een erkend leerbedrijf. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Van alle markten thuis

Utiliteitsbouw is binnen onze bouwactiviteiten een belangrijk onderdeel. Hierbij gaat het om scholen, gemeentehuizen, kantoren-, bedrijfs- en fabrieksgebouwen. Ook woningbouw is een van de kernpunten in onze activiteiten. Ervaren en enthousiaste medewerkers met een ruime dosis ervaring en kennis om u als opdrachtgever te adviseren en te begeleiden tijdens de uitvoering van uw bouwproject. De genoemde disciplines kunnen als zelfstandige eenheid werken, maar ook interessante en goed werkende combinaties zijn mogelijk. Ons belang is een kwalitatief goed product te realiseren, waarbij de tevredenheid van onze klant het hoofddoel is.

 

 

Dag van de bouw bij DE RAAD BOUW

Bron: Dagvandebouw.nl | In de bloeiende omgeving van het centrum van Rijnsburg gaat het bouwen van De Bloem verder. Het jaar 2016 wordt het jaar van plandeel Calla. In tegenstelling tot de andere plandelen van De bloem is Calla een wooncomplex in de huursector, bestemd voor de 40-plusser die hier een leven lang kan blijven wonen. We hebben hier bewust voor gekozen, want als je eenmaal in een van de appartementen van Calla woont, wil je niet anders meer!

Nieuwbouw | Floralaan, Rijnsburg | de-bloem.nl

 

Websites De Raad

De Raad Bouw | deraad-bouw.nl

De Raad | deraad.nl

 

 

Instagram @BouwKlik

logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner logo bni partner bouw klik logo bouwbedrijf alkemade logo bouwschilder partner bouw klik logo bbdienstverlening cleaning partner bouw klik logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner logo-gjvanderhulst-klik-bouwpartner logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik logo company2wear bouw klik partner logo debest legalservices partner bouw klik logo-dekeyzer-zekerheid-partner-bouw-klik logo dendubbeldenbv bouwklik logo-deraadbouwbv-klik-bouwpartner logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner logo etajanvanveenbv bouw klik bouwpartner logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner logo-hbbouw-klik-bouwpartner logo-heembouw-klik-bouwpartner logo hoornes fysiotherapie partner bouw klik logo horsmanco bouwklik bouwpartner logo bouw klik partner houtwerf logo bouw klik jobsupport logo-jurriens-west-partner-bouw-klik logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner logo keukenhoek bouw klik logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik logo administratiekantoor kroon partner logo lechateauvloeren bouw klik partner logo mastermate partner bouw klik logo meerburg bouwpartner bouw klik logo-metselbouw-katwijk-bv-bouw-klik-bouwpartner logo-mol-bedrijf-financien-partner-bouw-klik logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik logo openvoor50plus bouw klik logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner logo plugdesign webdesign partner bouwklik logo schotte bouw klik bouwpartner logo-stichting-juul-bouwklik.jpg logo switchsafetycare partner bouw klik logo tochnetwerken bouw klik logo toyota louwman noordwijk bouwklik logo uwv netwerk bouw klik logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner logo-van-waning-klik-bouwpartner logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot logo verbij bouw klik bouwpartner logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg logo weboma bouw klik bouwpartner logo-welzijnskwartier-bouw-klik logo-werkprofs-bouw-klik aanmelden partner bouw klik logo zelfstandigenbouw partner bouw klik sbb-logo.png