bouwklik bouwpartner heembouw

Heembouw

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren, waar ze zich thuis voelen.

Om onze visie: Wij creëren plekken waar mensen willen zijn te bereiken, zijn we constant op zoek naar mogelijkheden om onze klanten toegevoegde waarde te bieden en onderscheidend te zijn. Dit zorgt voor het verschil, en maakt ons anders dan andere marktpartijen. In ons strategisch plan tot 2020 staat ons onderscheidend vermogen centraal, verwoord in onze missie: In 2020 zijn wij dé onderscheidende bouwonderneming voor onze klanten, mensen en omgeving.

tourdebouw2017-locatie5-heembouw-bedankt.jpg


 

 

Op bezoek bij Heembouw te Schiedam

Bouw-Klik ging op bezoek bij Harm, Richard, Hans, André, Peter, Gerben en collega's op een project van Heembouw in Schiedam. Transformatie Mouterij De Goudsbloem naar 35 studentenappartementen. 

Foto's: Bouw-Klik © 2017

heembouw-schiedam-2018feb-01-mouterijdegoudsbloem-bouwklik.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-06-peter-gerben.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-06-harm-richard-bouwklik-2018.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-05-peter-gerben.jpg   heembouw-schiedam-goudsbloem-04-peter-gerben.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-03-1-peter-gerben.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-01-1-peter-gerben.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-04-harm-richard-bouwklik-2018.jpg

heembouw-schiedam-goudsbloem-02-peter-gerben.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-02-harm-richard-bouwklik-2018.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-02-bouwklik-2018.jpg  heembouw-schiedam-goudsbloem-01-harm-richard-bouwklik-2018.jpg heembouw-schiedam-goudsbloem-01-bouwklik-2018.jpg heembouw-schiedam-2018feb-04-mouterijdegoudsbloem-bouwklik-hans-andre.jpg heembouw-schiedam-2018feb-03-mouterijdegoudsbloem-bouwklik-hans-andre.jpg heembouw-schiedam-2018feb-02-mouterijdegoudsbloem-bouwklik-hansjansen.jpg

Foto's: Bouw-Klik © 2017

 


Bron: Heembouw

Transformatie Mouterij De Goudsbloem in Schiedam naar 35 studentenappartementen

Donderdag 18 mei tekenden Heembouw en HERMON Erfgoed een overeenkomst voor de transformatie van voormalige Mouterij De Goudsbloem naar 35 studentenappartementen. De Goudsbloem is de laatst overgebleven jenevermouterij die nog in originele staat verkeert.

HERMON Erfgoed, die de mouterij eerder dit jaar heeft aangekocht, is een landelijke (her)ontwikkelaar met als missie het behoud van monumenten door ze een nieuwe functionele invulling te geven.

Heembouw zal de Mouterij ombouwen tot 35 huurappartementen voor studenten met een beperking. Architect is Restauro Architecten. Heembouw is inmiddels gestart met de realisatie. De oplevering is eind 2017. Binnen het monument zal de nog aanwezige Eest (droogoven) behouden blijven.


 

Bron: Heembouw

Monument krijgt nieuwe functionele invulling

De Goudsbloem is de laatst overgebleven jenevermouterij die nog in originele staat verkeert. HERMON Erfgoed, die de mouterij eerder dit jaar heeft aangekocht, is een landelijke (her)ontwikkelaar met als missie het behoud van monumenten door ze een nieuwe functionele invulling te geven. Heembouw zal de Mouterij ombouwen tot 35 huurappartementen voor studenten met een beperking. Binnen het monument zal de nog aanwezige Eest (droogoven) behouden blijven. 

 

 


Op bezoek bij Heembouw te Zaandam

Bouw-Klik ging op bezoek bij Dennis en Bob. Timmerman Dennis van Bouw-Klik werkt met Heembouw stevig door tijdens de renovatie aan de huizen op de Ringweg te Zaandam. Bekijk de foto's.

Foto's: Bouw-Klik © 2018

heembouw-zaandam-panorama-2.jpgheembouw-zaandam-1.jpg heembouw-zaandam-4.jpg heembouw-zaandam-3.jpg heembouw-zaandam-2.jpg

Foto Google

heembouw-zaandam-5.jpg 


Groot onderhoud 27 woningen Zaandam gestart

21 februari 2017

Bron: Heembouw

Donderdag 16 februari is met een feestelijke bijeenkomst met de bewoners het startsein gegeven voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan 27 huurwoningen aan de Westzanerdijk in Zaandam. Heembouw voert de werkzaamheden uit in opdracht van corporatie Parteon. De woningen krijgen van dak tot vloer een opknapbeurt.

Uitgebreide werkzaamheden

De huurwoningen aan de Westzanerdijk zijn in 1931 gebouwd en voldoen in een aantal opzichten niet meer aan de eisen van deze tijd. Samen met bewoners is gekozen voor uitgebreide onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Zo worden het dak hersteld, goten vernieuwd, vloeren hersteld, de buitenzijde geschilderd en waar nodig worden toilet, keuken en badkamer vervangen.  Verder worden daken en vloeren geïsoleerd, worden de wanden worden na-geïsoleerd, krijgen de woningen nieuwe kunststof kozijnen, isolatieglas, mechanische ventilatie en wordt de kwaliteit van de dakkapellen verbeterd. Dankzij de maatregelen gaan de woningen van energielabel G naar label A.

Voortgang_65woningen_Parteon_Week7 DSC3804.JPG

Met de bewoners

Bewoners zijn zorgvuldig bij het proces betrokken. Door middel van informatiebijeenkomsten, diverse werksessies en huisbezoeken is een uitvoerig beeld verkregen van hun wensen. Deze wensen zijn uitgewerkt in een onderhouds- en renovatievoorstel, waarmee ruim 70% van de bewoners akkoord is gegaan.

Parteon en Heembouw werken intensief samen om de werkzaamheden voor de bewoners zo goed mogelijk te laten verlopen. Er is overdag een vast aanspreekpunt in de straat voor vragen en opmerkingen. Ook zijn twee woningen aan de Ringweg ingericht als rustwoning. Bewoners kunnen hier overdag terecht en gebruik maken van de douche, toilet, keuken, internet enzovoorts.

Naar verwachting zijn alle woningen in de eerste week van mei opgeleverd.

 


Bouwsporters aan het woord bij Heembouw

Werken bij Heembouw

Hoe creërt Heembouw dé plekken waar mensen willen zijn? Door onze trotse en enthousiaste medewerkers, die van elke dag een succes maken. Of ze nu op ons kantoor in Breda, Amersfoort of Rotterdam werken, of op het kantoor in Roelofarendsveen, iedereen draagt bij aan onze professionalisering, groei en het waarmaken van onze ambities. Waar liggen jouw ambities? Benieuwd naar de vacatures van Heembouw, Bouw-KlikT helpt je graag verder. 

icon bouw klik www heembouw.nl

 

Instagram @BouwKlik

logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner logo bni partner bouw klik logo bouwbedrijf alkemade logo bouwschilder partner bouw klik logo bbdienstverlening cleaning partner bouw klik logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner logo-gjvanderhulst-klik-bouwpartner logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik logo company2wear bouw klik partner logo debest legalservices partner bouw klik logo-dekeyzer-zekerheid-partner-bouw-klik logo dendubbeldenbv bouwklik logo-deraadbouwbv-klik-bouwpartner logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner logo etajanvanveenbv bouw klik bouwpartner logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner logo-hbbouw-klik-bouwpartner logo-heembouw-klik-bouwpartner logo hoornes fysiotherapie partner bouw klik logo horsmanco bouwklik bouwpartner logo bouw klik partner houtwerf logo bouw klik jobsupport logo-jurriens-west-partner-bouw-klik logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner logo keukenhoek bouw klik logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik logo administratiekantoor kroon partner logo lechateauvloeren bouw klik partner logo mastermate partner bouw klik logo meerburg bouwpartner bouw klik logo-metselbouw-katwijk-bv-bouw-klik-bouwpartner logo-mol-bedrijf-financien-partner-bouw-klik logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik logo openvoor50plus bouw klik logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner logo plugdesign webdesign partner bouwklik logo schotte bouw klik bouwpartner logo-stichting-juul-bouwklik.jpg logo switchsafetycare partner bouw klik logo tochnetwerken bouw klik logo toyota louwman noordwijk bouwklik logo uwv netwerk bouw klik logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner logo-van-waning-klik-bouwpartner logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot logo verbij bouw klik bouwpartner logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg logo weboma bouw klik bouwpartner logo-welzijnskwartier-bouw-klik logo-werkprofs-bouw-klik aanmelden partner bouw klik logo zelfstandigenbouw partner bouw klik sbb-logo.png