class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">

bouw-klik-partnerprofiel-horsmanco.jpg

Horsman & co

De geschiedenis van bouwgroep Horsman & co in Lisse gaat terug tot 1893. Hoewel ons werkgebied de gehele Randstad omvat, is Horsman & co met name in de Duin- en Bollenstreek een begrip. We zijn er vertrouwd en men rekent er op onze kwaliteit en deskundigheid op het gebied van ontwikkeling, bouw, onderhoud en renovatie. 'Alles voor elkaar' is de werkwijze die ons onderscheidt. Dat betekent voor onze klanten korte lijnen, een informele sfeer en het handen-uit-de-mouwenprincipe en dit alles binnen uw budget.

 


Op bezoek bij Horsman & Co Haarlem

Op bezoek bij...

Peter en Remco op een bouw van Horsman & Co, project "Spaarnekroon" te Haarlem aan het Spaarne. Nieuwbouw appartementen op een prachtig stukje Haarlem aan het water.

Foto's: Bouw-Klik © 2017

horsman-co-haarlem-031017-10-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-9-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-8-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-7-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-6-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-5-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-4-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-3-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-2-small.jpg horsman-co-haarlem-031017-1-small.jpg


Foto's: Bouw-Klik © 2017

Project Horsman & co | 26 Woningen Spieringhof Vijfhuizen

26 Woningen Spieringhof

Vijfhuizen | Horsman & co

Horsman & co bouwt 26 woningen aan de Spieringhof in Vijfhuizen. Werk en bouwlocatie bezoek Peter, Hans, Piet en Wesley. Bekijk de foto's

Foto's: Bouw-Klik © 2018

horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-02-wesley-piet-bouwklik.jpg  horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-01-hans-bouwklik.jpg  horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-03-hans-peter-bouwklik.jpg    horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-05-panorama-bouwklik.jpg

horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-06-bouwklik.jpg  horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-07-bouwklik.jpg  horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-08-bouwklik.jpg  horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-09-bouwklik.jpg  horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-10-bouwklik.jpg horsman&co-spieringhof-vijfhuizen-04-bouwklik.jpg

 

Foto's: Bouw-Klik © 2018Ontwikkeling

Onze afdeling Ontwikkeling is een compacte en overzichtelijke organisatie met gelijkgestemde en bevlogen, enthousiaste medewerkers die luisteren naar uw specifieke wensen. Een afdeling met korte lijnen waar adequate beslissingen worden genomen. Het werkt beter en uiterst efficiënt.
Draagvlak creëren én behouden voor de door u gewenste huisvesting is de sleutel voor een succesvolle ontwikkeling. Dat merkt u in de voortgang van het project maar ook in uw budgettering. Door met u mee en verder te denken wordt het juiste antwoord op uw huisvestingsvragen gevonden. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u enthousiasmeren en informeren.


Woningbouw

Bij Horsman & co kunt u terecht voor nieuwbouw van een woning maar ook verbouw en onderhoud van uw bestaande woning. Veel van onze werkzaamheden wordt door ons eigen personeel uitgevoerd. Echte vaklieden die betrokkenheid tonen en garant staan voor hun vakmanschap. Wij besteden veel aandacht aan onze interne werkprocessen en hebben deze verankerd in ons ISO 9001 kwaliteitssysteem. Dat betekent voor u dat wij de kwaliteit van onze werkzaamheden nauwlettend in de gaten houden waardoor u verzekerd bent van een goed eindresultaat.


Utiliteitsbouw

Onze utiliteitsafdeling biedt u totaaloplossingen op het gebied van huisvesting van bedrijven en instellingen. Met onze mix van ervaring, vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid realiseren wij inspirerende gebouwen die stuk voor stuk 100% zijn afgestemd op het gewenste gebruik, nu en in de toekomst.
Bouwen is tenslotte vooruitkijken. Toekomstige verwachtingen en veranderende eisen spelen een belangrijke rol bij de totale huisvestingskosten.
Doordat Horsman & co de gehele levenscyclus van een gebouw beheerst zijn wij in staat u vroegtijdig budgetzekerheid te geven. Door het maken van heldere afspraken en duidelijke communicatie heeft u geen omkijken naar uw huisvesting, en kunt u met een gerust hart zeggen dat Alles voor elkaar is.


Onderhoud

Horsman & co Onderhoud is actief op zowel de particuliere als de professionele markt. Voor professionele marktpartijen bieden wij totaal onderhoudspakketten aan, waarbij wij voor u het beheer en onderhoud van uw vastgoed voor onze rekening nemen.
U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud, zoals bijvoorbeeld onderhoud aan gevels, technische installaties, schilderwerk, daken, tuinen en terreinen. Wij denken graag met u mee over oplossingen voor het onderhoud van uw bezit, met onze werkwijze kunt u tot wel 25% besparen op uw onderhoudskosten!

Contact | Website | Social Media

Website | horsman.nl

Facebook | facebook.com/HorsmanCo

Twitter | twitter.com/HorsmanCo | @HorsmanCo

Telefoon: 0252 41 31 55
Fax: 0252 41 38 93
E-mail: info@horsman.nl
Adres: 2e Poellaan 12, 2161 CJ Lisse

 

logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner