Joop Zoetemelk Classic

Joop Zoetemelk Classic 2019

Zaterdag 23 maart 2019

Ook dit jaar fietst het Bouw-Klik Tourteam de Joop Zoetemelk Classic georganiseerd door De Leidse Ren en Toer Vereniging Swift.

Goede doel

De donaties van deze Bouw-Klik toertocht gaan naar Natuurcentrum Katwijk.

In voorbereding op

"De Joop" is voor het Bouw-Klik Tourteam een mooie start om het wielerseizoen in te luiden en klaar te stomen richting Tour de Bouw 2019 www.tourdebouw.nl 

De selectie

Het Bouw-Klik Tourteam bestaat uit een sportieve selectie van Bouw-Klik bouwkrachten, bouwpartners en vrienden van. Reeds aangemeld en voornemens de 75 km of de 100 km te fietsen zijn:

Alexander Noort, Bertil Govers, Bob Jonkheer, Emiel van Engelen, George Burley, Hans Haasnoot, IJsbrand van der Jagt, Jan van Veen, Jelle Remerij, Maarten Graaff, Maarten Holkers, Martijn Houwaard, Pieter de Bel, Pieter Vooys, Rick van Beelen, Robertjan Groeneveld, Ronald Verheij, Roy Vliegenthart, Steven Mookhoek, Thomas Wassenaar, Willem van Rij,

Sponsorren en/of doneren?

Deze tocht sponsorren en/of doneren aan het goede doel van deze toertocht? Dat kan. Neem contact op met maarten@bouw-klik.nl

Sponsors en donateurs

Sponsors en donateurs bedankt!

Bootcamp Katwijk ondersteund deze tocht met € 100,-

Bouw-Klik TALENT ondersteund deze tocht.

logo bootcampkatwijk  logo bouwklik talent 400 200

Tourteam Bouw-Klik fietst de IJskoude Joop Zoetemelk Classic 2018

Tourteam Bouw-Klik verscheen ook dit jaar weer aan de start van de Joop Zoetemelk Classic Toertocht. Bouw-Klik fietst deze tocht voor knutsel- en lesmateriaal voor kinderactiviteiten georganiseerd door Natuurcentrum Katwijk/ Naturalis aan Zee.

De weersvoorspellingen hielden vele fietsers bij voorbaat thuis. Sneeuw en gladheid bleven uit waardoor alleen de koude Oosterwind kracht 6 en de afstand getrotseerd moesten worden. Met een gehalveerd tourteam startte Bouw-Klik met een warme bak koffie en thee bij Brasserie Buitenhuis waar het strijdplan werd gesmeed. ‘We gaan en zien wel welke afstand wij halen’. Zogezegd zo gedaan.

bouwklik-tourteam-joopzoetemelk-classic-2018-brasseriebuitenhuis.jpg  bouwklik-tourteam-joopzoetemelk-classic-2018-verzorgingspost-02.jpg  bouwklik-tourteam-joopzoetemelk-classic-2018-verzorgingspost-01.jpg  bouwklik-tourteam-joopzoetemelk-classic-2018-trein.jpg  bouwklik-tourteam-joopzoetemelk-classic-2018-brasseriebuitenhuis-02.jpg  bouwklik-tourteam-donatiepot-natuurcentrumkatwijk-2018-fb.jpg  bouwklik-tourteam-joopzoetemelk-classic-2018-piers.jpg

De eerste helft van de uiteindelijk 75km route waren door de snijdende koude tegenwind een flinke uitdaging. Bevroren bidons, snotterende neuzen en bibberende beenderen. Stevig doorfietsen om warm te blijven. Halverwege de ook in deze Siberische omstandigheden mooie route kwam de wind in de rug en de zon op het gezicht. Dat voelde als lente.

Een welverdiende borrelhap bij Brasserie Buitenhuis was een fijne afsluiter van deze ‘Koudste editie ooit’ van de Joop Zoetemelk Classic. Bouw-Klik bedankt de organisatie en iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de donatiepot voor het goede doel!

Volgende geplande toertochten zijn onder andere 26 mei Katwijk Fietst Saton Optiek Classic en juni/juli de www.TourdeBouw.nl 2018.


 

Joop Zoetemelk Classic 2017 | 11e editie

Bouw-Klik Tourteam

Wij fietsen weer mee. Heb je geen uitnodiging van Bouw-Klik ontvangen? Vraag ons in het onderstaande formulier of er nog een plekje in het Bouw-Klik Tourteam beschikbaar is.

De 11e editie!

Bron: swift-joopzoetemelkclassic.nl

De Leidse Ren en Toer Vereniging Swift organiseert in 2017 de elfde editie van de Joop Zoetemelk Classic. De enige echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers aan het begin van de lente met start en finish in Park de Bult bij Swift in Leiden. De HollandsePrimavera.

Zaterdag 18 maart 2017: het begin van de lente! Joop rijdt zelf mee!

Inschrijving

Rijd je met het Bouw-Klik Tourteam mee dan kan je via Bouw-Klik inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen.

Video-opname van elke deelnemer

Ook bij de 11e editie van de Joop Zoetemelk Classic wordt van elke deelnemer een videofilm gemaakt. Daarvoor krijg je een sticker met startnummer en chip die je aan je zadelpen moet bevestigen. Na afloop kan je jezelf in volle actie zien op www.mysports.tv met alle verdere gegevens.

Verschillende routes en afstanden

Er zijn vier afstanden: 150, 100, 75 en 50 km. Alle routes zijn volledig uitgepijld. Onderweg zijn er verzorgingsposten waar je iets te eten en te drinken krijgt. Bij de Joop Zoetemelk Classic kom je door schilderachtige dorpen, langs vaarten, rivieren, polders, molens en meren van het Groene Hart. De routes waarop Joop in zijn juniorentijd bij Swift trainde.

Bouw-Klik fietst de 100K en de 75K.

Startschot door Joop

Joop geeft zelf het officiële startschot voor zijn Classic. Bij het vertrek van de 100 km op 18 maart om 8.30 uur zal hij de openingshandeling verrichten. Daarna gaat hij samen met familie en vrienden van start voor zijn tocht door het Groene Hart. Op 3 december 2016 is Joop 70 jaar geworden en dat is groots gevierd. ( zie Joop-70 jaar )

Bron: swift-joopzoetemelkclassic.nl


 

Agenda 20180317 Joop Zoetemelk Classic

Zaterdag 17 maart 2018

Het Bouw-Klik Tourteam gaat dit jaar voor de 100 kilometer versie van de 12e editie van de Joop Zoetemelk Classic. De tourtocht start vanuit Leiden.

De donatiepot staat in het teken van Naturalis aan Zee een duurzame samenwerking tussen Naturalis en het Natuurcentrum Katwijk.


 

Joop Zoetemelk Classic - 10e editie - 2016

Zaterdag 19 maart 2016 fietst Bouw-Klik de 10e editie van de Joop Zoetemelk Classic.

Fiets je mee?

Schrijf je dan in via het formulier hieronder.

✓ Voor Bouwsporters en de vrienden van Bouw-Klik

Bouw-Klik neemt de inschrijfkosten voor haar rekening

✓ Korting op het Bouw-Klik wielertenue

✓ Bouw-Klik Goodiebag met o.a. bidon, energie snack en drank, banaan etc.

We zullen zo goed als mogelijk gezamelijk; bij de startlocatie aankomen, lunchen bij (nog nader te bepalen) en optioneel aflsuitend dineren bij (nog nader te bepalen). 

Meer info over de Joop Zoetemelk Classic vindt je onder het inschrijfformulier.

 

wielertenue bouw klik

 

 


Bron: swift-joopzoetemelkclassic.nl

De 10e editie!

De Leidse Ren en Toer Vereniging Swift organiseert in 2016 de tiende editie van de Joop Zoetemelk Classic. De enige echte Hollandse voorjaarsklassieker voor toerfietsers aan het begin van de lente met start en finish in Park de Bult bij Swift in Leiden. De Hollandse Primavera.

De Joop Zoetemelk Classic

Zaterdag 19 maart 2016: het begin van de lente! Joop rijdt zelf mee!

Video-opname van elke deelnemer

Ook bij de 10e editie van de Joop Zoetemelk Classic wordt van elke deelnemer een videofilm gemaakt. Daarvoor krijg je een sticker met startnummer en chip die je aan je zadelpen moet bevestigen. Na afloop kan je jezelf in volle actie zien op www.mysports.tv met alle verdere gegevens.

Verschillende routes en afstanden

Je kan kiezen uit vier afstanden: 150, 100, 75 en 50 km. Alle routes zijn volledig uitgepijld. Onderweg zijn er verzorgingsposten waar je iets te eten en te drinken krijgt. Bij de Joop Zoetemelk Classic kom je door schilderachtige dorpen, langs vaarten, rivieren, polders, molens en meren van het Groene Hart. De routes waarop Joop in zijn juniorentijd bij Swift trainde.

Startschot door Joop

Joop geeft zelf het officiële startschot voor zijn Classic. Bij het vertrek van de 100 km op 19 maart om 8.30 uur zal hij de openingshandeling verrichten. Daarna gaat hij samen met familie en vrienden van start voor zijn tocht door het Groene Hart.


Instagram @BouwKlik

logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo bni partner bouw klik  logo bouwbedrijf alkemade  logo bouwschilder partner bouw klik  logo bbdienstverlening cleaning partner bouw klik  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo debest legalservices partner bouw klik  logo-dekeyzer-zekerheid-partner-bouw-klik  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo-deraadbouwbv-klik-bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo etajanvanveenbv bouw klik bouwpartner  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo-heembouw-klik-bouwpartner  logo hoornes fysiotherapie partner bouw klik  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik partner houtwerf  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo lechateauvloeren bouw klik partner  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo-mol-bedrijf-financien-partner-bouw-klik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo-tetteroo-bouw-projectontwikkeling-bouwklik.jpg  logo tochnetwerken bouw klik  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  logo uwv netwerk bouw klik  logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png

Tour de Bouw TEST

Hallo

Hallo 92

Hallo 93

Hallo 94

Hallo 95

Hallo 96

Contact

Bouw-Klik
De Hooge Krocht 2A
2201 TX Noordwijk

(071)2073260
(06)42119904
info@bouw-klik.nl

Privacystatement

Events

Tour de Bouw

Bouw-Klik Tourteam

Bouw-Klik Running

 

Vraag het aan
Bouw-Klik

Vul je nummer of e-mail in en
Bouw-Klik mailt of belt je terug.