bouw klik partner keukenhoek

Al 35 jaar ervaring in keukens

De Keukenhoek groep wordt geleid door mensen met ervaring en kennis. Door kennis overdracht binnen de groep is kwaliteit gegarandeerd, want de kwaliteit van de keuken begint bij de verkoper of de designer.   

Missie

De Keukenhoek luistert naar uw wensen en informeert u over de mogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen en trends op keukengebied. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen. Wij zijn er voor u tijdens het aankooptraject en tijdens de montage, maar ook na oplevering van uw droomkeuken. U koopt bij de Keukenhoek, niet bij een keten, waar het alleen om de verkoop gaat, maar u koopt bij een individueel bedrijf, dat is aangesloten bij de KGG,  de geselecteerde kwaliteitskeukenzaken. Onze Missie is pas geslaagd als wij hebben voldaan aan uw verwachtingen.


korting 100euro partner bouw klik 300

Bouw-Klik Partnerkorting

✓ Korting (binnenkort zichtbaar)

✓ Optie €100,- Bouw-Klik vergoeding bij (binnenkort zichtbaar)

Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.


 

 

Service

Ook na de montage zijn wij er voor u, want service hoort bij ons leveringspakket.

Transparantie

De keukenhoek geeft u volledige transparantie in de prijsstelling.
Iedere keuken kan immers uitgevoerd worden in verschillende uitvoeringen maar ook in verschillende kwaliteiten, met verschillende apparatenmerken en verschillende werkblad uitvoeringen.
Het is daarom belangrijk, dat bij de vergelijking van prijzen het juiste wordt vergeleken, alleen dan kan de keukenhoek aantonen dat de prijzen scherper zijn dan elders. Altijd de laagste prijs voor dezelfde kwaliteit.
De keukens in de toonzaal zijn daarom allemaal geprijsd met het Mix & Match systeem. keukenhoek apparaten

De keukenhoek is dealer van alle door de KGG geselecteerde merken, waaronder de topmerken Küppersbusch, Atag en Stoves, maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht.

Laat u informeren en adviseren, zodat wij samen de juiste oplossing voor u vinden, passend bij uw kwaliteitsnormen en uw budget.

Montage

Als u besluit de keuken door ons te laten monteren, dan betekent dat dat wij u geheel ontzorgen. Wij kunnen uw oude keuken demonteren en afvoeren, uw leidingwerk aanpassen en de keuken compleet monteren. Als u uw wensen aangeeft, krijgt u een passende offerte.

Milieu

Al onze fabrikanten en leveranciers voldoen aan de strengste milieu eisen en de strengste veiligheidsnormen. Bovendien voldoen de door de KGG geselecteerde fabrikanten aan de hoge eisen van de KGG. Al met al, voldoet de Keukenhoek aan de normen die goed zijn voor milieu en goed zijn voor uw portemonnee. De KGG is het Nederlandse kwaliteitkeurmerk voor leveranciers en winkels die in een bepaald segment het beste zijn met de meest aantrekkelijke prijsstelling. De winkels moeten voldoen aan hoge selectie normen met betrekking tot betrouwbaarheid, vakmanschap en transparantie. kwaliteitgarantiegroep

 

Media

icon-bouw-klik-linkedin Linkedin DE KEUKENHOEK  icon-bouw-klik-www Website DE KEUKENHOEK

icon bouw klik twitter Twitter DE KEUKENHOEK  icon bouw klik facebook Facebook DE KEUKENHOEK

 

Contactgegevens DE KEUKENHOEK

De Keukenhoek in Katwijk vindt u op de eerste verdieping bij Plug Meubelen

Ambachtsweg 3

2222 AH Katwijk

Tel. 088 0445600

 

Instagram @BouwKlik

logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner logo bni partner bouw klik logo bouwbedrijf alkemade logo bouwschilder partner bouw klik logo bbdienstverlening cleaning partner bouw klik logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner logo-gjvanderhulst-klik-bouwpartner logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik logo company2wear bouw klik partner logo debest legalservices partner bouw klik logo-dekeyzer-zekerheid-partner-bouw-klik logo dendubbeldenbv bouwklik logo-deraadbouwbv-klik-bouwpartner logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner logo etajanvanveenbv bouw klik bouwpartner logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner logo-hbbouw-klik-bouwpartner logo-heembouw-klik-bouwpartner logo hoornes fysiotherapie partner bouw klik logo horsmanco bouwklik bouwpartner logo bouw klik partner houtwerf logo bouw klik jobsupport logo-jurriens-west-partner-bouw-klik logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner logo keukenhoek bouw klik logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik logo administratiekantoor kroon partner logo lechateauvloeren bouw klik partner logo mastermate partner bouw klik logo meerburg bouwpartner bouw klik logo-metselbouw-katwijk-bv-bouw-klik-bouwpartner logo-mol-bedrijf-financien-partner-bouw-klik logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik logo openvoor50plus bouw klik logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner logo plugdesign webdesign partner bouwklik logo schotte bouw klik bouwpartner logo-stichting-juul-bouwklik.jpg logo switchsafetycare partner bouw klik logo tochnetwerken bouw klik logo toyota louwman noordwijk bouwklik logo uwv netwerk bouw klik logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner logo-van-waning-klik-bouwpartner logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot logo verbij bouw klik bouwpartner logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg logo weboma bouw klik bouwpartner logo-welzijnskwartier-bouw-klik logo-werkprofs-bouw-klik aanmelden partner bouw klik logo zelfstandigenbouw partner bouw klik sbb-logo.png