G3 Katwijk Label

Bouw-Klik heeft zich aangemeld om ook G3 Katwijk-labelhouder te worden.

 


Bron: 20duurzaam20.nl

Het Goed Groen Groei | Katwijk-label

g3 katwijk label foto 01

Het G3 Katwijk-label is een initiatief van Katwijk Marketing en 20Duurzaam20. De twee organisaties willen bedrijven op een duurzame en sociaal maatschappelijke manier laten groeien. Sinds vorig jaar worden er labels uitgereikt aan ondernemers die bijzondere maatregelen hebben genomen om op een duurzame manier te handelen en die een bijdrage leveren aan hun lokale sociale en maatschappelijke omgeving.

Duurzaamheid zichtbaar maken

Het label biedt bedrijven die milieuvriendelijk, sociaal verantwoordelijk en lokaal betrokken zijn een extra platform. Zij kunnen zich op een positieve manier onderscheiden en presenteren aan de markt. Voor bewoners en bezoekers is eenvoudiger zichtbaar welke duurzame bedrijven, initiatieven, producten en activiteiten in Katwijk te vinden zijn.

Iedere ondernemer kan meewerken aan een beter, schoner Katwijk

In tegenstelling tot soortgelijke labels wordt er geen hoge jaarlijkse bijdrage gevraagd van de ondernemer en wordt er nadrukkelijk gekeken naar de omvang en uitgangssituatie van de aanvrager. Iedere ondernemer kan, binnen zijn of haar mogelijkheden wel degelijk stappen zetten om groener of socialer te worden!

Daarnaast is het label gericht op de gemeente Katwijk: alleen bedrijven gevestigd in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg kunnen in aanmerking komen en een bijdrage aan de lokale samenleving wordt natuurlijk toegejuicht.

Tussenstand: 10 labelhouders

Op 18 oktober 2016 werden de eerste 5 labels uitgereikt. Dit gebeurde op de door 20Duurzaam20 georganiseerde Duurzaamheidsmarkt. De Bonte Kraai, E-One, Indoorvolkstuin/Gezondergroen.nl, Bakker Van Maanen en Het Strand waren de bedrijven die een label overhandigd kregen. Ook dit jaar zijn er labels uitgereikt: op de toeristenmarkt met het thema ‘Energiemarkt’, werden opnieuw vijf bedrijven bekroond met het G3 Katwijk-label. Dit keer aan BB Dienstverlening, Vakantiepark Koningshof, Groene Woningen, Kluswijs Katwijk en Steeds aan Zee.

Wordt jouw bedrijf één van de nieuwe labelhouders?

Groeit jouw bedrijf op een duurzame manier en ben je geïnteresseerd in het label? Ook dit najaar hopen 20Duurzaam20 en Katwijk Marketing een aantal labels toe te kennen!

Meld jouw bedrijf nu aan!

Geïnteresseerden worden dan in contact gebracht met Empirio Advies, een onafhankelijk adviesbureau dat het inventarisatietraject zal verzorgen. Vooralsnog worden voor het aanvragen geen kosten in rekening gebracht.

g3 katwijk label foto 02

De labelhouders van 2016

Bron: 20duurzaam20.nl


 

Volg ons op Instagram @BouwKlik

Vraag het aan
Bouw-Klik

Vul je nummer of e-mail in en
Bouw-Klik mailt of belt je terug.