class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">
105 portiek woningen IJsselstein

IJsselstein | Heembouw

Verduurzaming 105 portiekwoningen.

Foto's © Bouw-Klik 2019 juli

heembouw-ijsselstein-20191001-5.jpg

heembouw-ijsselstein-20191001-4.jpg

heembouw-ijsselstein-20191001-3-huiskamer.jpg

heembouw-ijsselstein-20191001-2.jpg

heembouw-ijsselstein-20191001-1.jpg

 


 

Bron: heembouw.nl

Heembouw verduurzaamt 105 portiekwoningen in IJsselstein voor woningcorporatie Provides

24 januari 2019

In opdracht van woningcorporatie Provides start Heembouw medio mei met het onderhoud en de verduurzaming van 105 portiekwoningen in de buurt Europakwartier te IJsselstein. Provides en Heembouw sloten hiervoor 23 januari een overeenkomst. De woningen worden energiezuiniger gemaakt en het comfort van de woningen wordt verbeterd. Daarnaast zullen de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden zullen rond het einde van het jaar worden afgerond, dan zijn de woningen weer klaar voor de toekomst.

Provides

voor op de foto rechts Henny van den Heiligenberg, directeur bestuurder bij Provides en links Guido Voermans, commercieel directeur Heembouw

Het benodigde draagvlak onder de bewoners is door Provides reeds behaald met 82% en de procedure voor de omgevingsvergunning en de ontheffing voor de Flora en Fauna loopt. De werkzaamheden aan de woningen omvatten onder andere het isoleren van de gevels, het dak en de vloeren. In combinatie met het aanbrengen van mechanische ventilatie gaat het comfort van de woningen omhoog. Verder worden er kunststofkozijnen geplaatst, voorzien van HR++ beglazing. Naast de energetische verbetering wordt bij 80% van de woningen de badkamer en de keuken vernieuwd. Het toilet wordt bij alle woningen vernieuwd. 

Heembouw Architecten heeft een ontwerp gemaakt om de flats weer een frisse uitstraling te geven. De gevels worden gereinigd en de plint wordt antraciet gekeimd. Er komen nieuwe puien bij het entree met nieuwe postkasten, voorzien van videofoon en de trappenhuizen worden voorzien van nieuw tegelwerk en schilderwerk.

Artist impression Balkonzijde

De werkzaamheden worden in bewoonde situatie uitgevoerd. De werkzaamheden in de woning zullen ongeveer 2 weken duren. Hoewel Heembouw en haar partners er alles aan doen om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken, is dit niet geheel te vermijden. Daarom wordt er voor de bewoners een zogenaamde huiskamerkeet in het midden van de wijk gezet, waar zij zich kunnen terug trekken wanneer ze de overlast willen ontvluchten.

Bron: heembouw.nl


 

logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner