class=" style1" data-mobile="true" data-tablet-width="1024" data-mobile-width="580">

Uncategorised

Bouw-Klik Fietstenue / Wielertenue 2022

Bouw-Klik Tourteam

Wielertenue van Bouw-Klik
Fietsshirt, fietsbroek, fietsjack etc.

Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 


Prijzen zijn ex.btw
Vraag naar de betalingsmogelijkheden.
maarten@bouw-klik.nl

bouwklik-tourteam-fietstenue-jack-2019-web.jpg

bouwklik-wielertenue-2019-secondlayer-jack.jpg

 

Het Bouw-Klik Jack 
Performance 2nd Layer
Fietsjack, fietsjas

Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

bouwklik-fietskleding-tenue-2019.jpg

Het Bouw-Klik Tenue
Pro Wielershirt  + Pro Koersbroek 
Fietsshirt en fietsbroek

Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

katwijkfietst-2019-bouwklik-2-bobjonkheer.jpgkatwijkfietst-2019-bouwklik-3-aandevlist.jpg

katwijkfietst-2019-bouwklik-groepsfoto-2.jpg

 

bouwklik-wielertenue-2019-salopette.jpg

De Bouw-Klik Salopette Lange broek zonder zeem
Performance Bibtight

Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

bouwklik-fietskleding-armen-2019-2020.jpgbouwklik-fietskleding-benen-2019-2020.jpg

De Bouw-Klik Armen
Armwarmers
De Bouw-Klik Benen
Beenwarmers

Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

prijs-bouwklik-bandana.jpg bouwklik-buff-neck-bandana-2019.jpg

De Bouw-Klik Bandana (buff/neck)

prijs-bouwklik-bandana-bidon-koerspet-small.jpg

De Bouw-Klik Koerspet
De Bouw-Klik Bandana
De Bouw-Klik Biddon

 Ga naar onze webshop -> www.bouwklikshop.nl 

BOB Groep

Wij zijn BOBgroep en bouwen is onze passie

Bouwen is vaak een ingewikkeld proces met diverse keuzemogelijkheden. Bij BOBgroep hebben wij alle disciplines in huis om vanaf het begin te adviseren over NieuwbouwTransformatieRenovatie en Ontwikkeling.

Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. BOBgroep beheerst het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid. Met de bouwprojecten die wij uitvoeren, willen wij de wereld om ons heen mooier maken. Bouwt u met ons mee?

BOB Groep

BOBgroep staat voor Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Een familiebedrijf, opgericht in 1968. Wij adviseren over, ontwikkelen en realiseren vastgoedprojecten. Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. Wij beheersen het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.

Wij zijn nuchtere oplossingsgerichte denkers, streven om technisch en kwalitatief een zo goed mogelijk product te realiseren, wij zien een probleem als een uitdaging, wij vinden onszelf klantvriendelijk en trachten alleen maar zaken te doen met leuke mensen. Bouwen is onze passie en wij zijn heel trots om deze passie te delen met onze mensen die zich dagelijks inzetten voor ons bedrijf en die als team de mooie projecten realiseren.

Nieuwbouw met aandacht voor details

Nieuwbouw is een samenspel tussen het ontwerp, de bouwmethodiek en techniek in samenhang met de wensen en eisen die gesteld worden. Dit is een mooie puzzel waar veel keuzes gemaakt worden.

Door onze kennis, ervaring, het logisch nadenken, maar ook zeker door het openstaan voor nieuwe technieken, materialen en innovaties, zoeken wij altijd naar het optimum tussen de esthetica, functionaliteit, kwaliteit en kosten. Wij kunnen onze toegevoegde waarde inzetten en bewijzen. Leg deze uitdaging bij ons neer, zodat wij onze meerwaarde kunnen tonen!

 

icon bouw klik www bobgroep.nl

 


 

Project Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep | Easy Hotel Scheveningen

Easy Hotel

Scheveningen | Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep

Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep heeft opdracht gekregen voor de transformatie van een voormalig kantoorpand tot een nieuw EasyHotel in Scheveningen. Het nieuwe EasyHotel krijgt 87 kamers en is gelegen aan de Gevers Deynootweg 130 te Scheveningen.
Start bouw: juli 2017. Gereed bouw: 1e kwartaal 2018. Opdrachtgever: All-In Real Estate BV

Zie ook: bobgroep.nl/portfolio/easyhotel-scheveningen


 

Op bezoek bij...

Sjaak Stade op een bouw van Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep project Easy Hotel te Scheveningen.

Foto's: Bouw-Klik © 2017

bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-4.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-2.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-6.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-1.jpgbakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-5.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-3.jpg

Foto's: Bouw-Klik © 2017

Foto's: Bakels + Ouwerkerk Bouwgroep
bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-8.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-7.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-12.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-11.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-9.jpg bakelsouwerkerk-scheveningen-easyhotel-10.jpg

Bouwvakantie 2022

De bouwvakanties van 2022.

(onderstaande data zijn adviesdata, deze kunnen per aannemer verschillen)

 

Bouwvakantie 2022 Regio Noord

De bouwvakantie in de regio noord is van week 31 t/m week 33. Maandag 1 augustus 2022 t/m 19 augustus 2022. 

 

Bouwvakantie 2022 Regio Midden

De bouwvakantie in de regio midden is van week 30 t/m week 32. Maandag 25 juli 2022 t/m 12 augustus 2022.

 

Bouwvakantie 2022 Regio Zuid

De bouwvakantie in de regio zuid is van week 32 t/m week 34. Maandag 8 augustus 2022 t/m 26 augustus 2022

 

Bouwvak werk in de bouw

Doorwerken gedurende de zomerweken, voor, tijdens en/ of na bouwvakantie? Laat het Bouw-Klik weten.

Tel. 071-2073260 

Whatsapp. 06-42119904

Mail. info@bouw-klik.nl

bouwklik-werk-zomer-2019-bouwvakantie.jpg

 

 

Bouwvakantie 2021

De bouwvakanties van 2021.

(onderstaande data zijn adviesdata, deze kunnen per aannemer verschillen)

 

Bouwvakantie 2021 Regio Noord

De bouwvakantie in de regio noord is van week 30 t/m week 32. Maandag 26 juli 2021 t/m 13 augustus 2021.

 

Bouwvakantie 2021 Regio Midden

De bouwvakantie in de regio midden is van week 31 t/m week 33. Maandag 2 augustus 2021 t/m 20 augustus 2021.

 

Bouwvakantie 2021 Regio Zuid

De bouwvakantie in de regio zuid is van week 32 t/m week 34. Maandag 9 augustus 2021 t/m 27 augustus 2021

 

Bouwvak werk in de bouw

Doorwerken gedurende de zomerweken, voor, tijdens en/ of na bouwvakantie? Laat het Bouw-Klik weten.

Tel. 071-2073260 

Whatsapp. 06-42119904

Mail. info@bouw-klik.nl

bouwklik-werk-zomer-2019-bouwvakantie.jpg

 

 

Metselaar Merhawi

Merhawi kwam een aantal jaren geleden vanuit Eritrea naar Nederland en woont nu in Voorhout. Via Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek (Provalu) werd er samen met Bouw-Klik Jobsupport een passende leer- en werkervaringsplek in de regio gezocht. In Eritrea was Merhawi al leerling meubelmaker en metselaar. Bij Metselbouw Katwijk heeft Merhawi in de functie Leerling Metselaar BBL2 zijn werkervaringsplek gevonden. Aan het ROC Mondriaan Den Haag is inmiddels het metselaarsdiploma behaald. Het werk bevalt van beide kanten goed en een vaste samenwerking is beklonken. Hiermee feliciteren wij Merhawi en heel veel succes bij Metselbouw Katwijk.

Bouw-Klik is trots om een bijdrage te leveren bij het vinden van passend werk voor iedereen die affiniteit met de bouw heeft.

Als jouw bedrijf ook open staat om kansen te bieden aan bouwkrachten zoals Merhawi dan kan Bouw-Klik daar een mooie bijdrage aan leveren.

Bouw-Klik Jobsupport

Provalu - Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek

Metselbouw Katwijk

Van Rhijn Bouw

bouwklik-jobsupport-merhawi-metselbouwkatwijk-horsman-2021.jpg

bouwklik-jobsupport-metselbouwkatwijk-vanrhijnbouw-merhawi-2020.jpg

logo Alkemade Villabouwers  logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner  logo vanberkelaannemers bouwklik bouwpartner  logo bouwschilder partner bouw klik  logo-coare-realisatie-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner  logo-dehardeleerschool-bouwklik.jpg  logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner  bouw-klik-partnerprofiel-vanderhulst-bouwbedrijf.jpg  logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik  logo company2wear bouw klik partner  logo dendubbeldenbv bouwklik  logo deraadbouw bouwklik bouwpartner  logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner  logo g3 label goed groen groei katwijk bouwklik 2019  logo-gtc-gevel-totaal-concept-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner  logo-hbbouw-klik-bouwpartner  logo heembouw bouwklik bouwpartner  logo horsmanco bouwklik bouwpartner  bouwklik-logo-intriplo-400.jpg  logo bouw klik jobsupport  logo-jurriens-west-partner-bouw-klik  logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner  logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik  logo lechateauvloeren bouw klik partner  logo-bouwklik-logistiek-400-200.jpg  logo mastermate partner bouw klik  logo meerburg bouwpartner bouw klik  logo mol bedrijfenfinancien partner bouwklik  logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg  logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik  logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner  noordbikers logo bouwklik sponsor  logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik  logo openvoor50plus bouw klik  logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner  logo plugdesign webdesign partner bouwklik  logo schotte bouw klik bouwpartner  bouwklik-spark-mvo.jpg  logo sterksteschakel bouwklik 2019 nominee  logo-stichting-juul-bouwklik.jpg  logo-prinsesmaximacentrum-bouwklik.jpg  logo-bouwklik-talent-400-200.jpg  logo-tetteroo-bouw-projectontwikkeling-bouwklik.jpg  logo toyota louwman noordwijk bouwklik  tourdebouw-400-200.jpg  logo uwv netwerk bouw klik   logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner  logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner  logo-van-waning-klik-bouwpartner  logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot  logo verbij bouw klik bouwpartner  logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg  logo bouwklik bouwpartner verschoor  logo-wassenaarsebouwmaatschappij-bouwklik-bouwpartner.jpg  logo weboma bouw klik bouwpartner  logo-welzijnskwartier-bouw-klik  logo-werkprofs-bouw-klik  aanmelden partner bouw klik  logo zelfstandigenbouw partner bouw klik  sbb-logo.png  bouwklik bouwinderegio partner