bouw klik bouwpartner profiel tetteroo

Niersman

Niersman is als allround bouwonderneming actief in de gehele Randstad en incidenteel ook daar buiten. De provincies Zuid- en Noord-Holland evenals Utrecht behoren tot haar werkgebied. De organisatie voert veel projecten uit in het middensegment van zowel de woning- als utiliteitsbouw. De nadruk ligt op nieuwbouw, maar ook renovaties behoren tot het werkterrein van Niersman.

Sinds de oprichting in 1863 heeft de organisatie een goede reputatie opgebouwd. Tegelijkertijd is Niersman meegegroeid met de markt en maakt het gebruik van de modernste (bouw)technieken, gecombineerd met een ruime dosis creativiteit. Ca. 70 medewerkers zetten zich dagelijks in om voor de opdrachtgevers mooie, bijzondere en functionele gebouwen te realiseren.

Niersman treedt op als hoofdaannemer en regisseur van de projecten. De nadruk ligt op de voorbereiding van elk project, de continue afstemming met de opdrachtgever en het totale overzicht over elke bouwopdracht. Het sterkst is de organisatie in de uitvoering van projecten met een ‘driehoek’ van eigen regisseurs: de uitvoerder op de bouwplaats, de werkvoorbereider in de binnendienst en de projectleider als schakel. Bij de uitvoering van de projecten wordt gekozen voor vaste, betrouwbare partners – zowel leveranciers als onderaannemers – waardoor de kwaliteit van het werk onbetwist is. Deze werkwijze zorgt voor een minimum aan afstemverliezen of faalkosten. Hierdoor zijn de prijzen concurrerend. Voor alle projecten, van klein tot groot, staan kwaliteit en duurzaamheid centraal voor Niersman.

 

tourdebouw2017-locatie6-niersman-bedankt.jpg

 

icon-bouw-klik-wwwniersman.nl

Instagram @BouwKlik

logo-bakels-ouwerkerk-klik-bouwpartner logo bni partner bouw klik logo bouwbedrijf alkemade logo bouwschilder partner bouw klik logo bbdienstverlening cleaning partner bouw klik logo coenhagedoorn bouwklik bouwpartner logo engelsverbiest bouw klik bouwpartner logo-gjvanderhulst-klik-bouwpartner logo-bouw-klikt-partner-bouw-klik logo company2wear bouw klik partner logo debest legalservices partner bouw klik logo-dekeyzer-zekerheid-partner-bouw-klik logo dendubbeldenbv bouwklik logo-deraadbouwbv-klik-bouwpartner logo-vanduijvenbodebouw-bouwklik-bouwpartner.jpg logo-dupire-bouw-klik-bouwpartner logo etajanvanveenbv bouw klik bouwpartner logo-hc-groep-bouw-klik-bouwpartner logo-hbbouw-klik-bouwpartner logo-heembouw-klik-bouwpartner logo hoornes fysiotherapie partner bouw klik logo horsmanco bouwklik bouwpartner logo bouw klik partner houtwerf logo bouw klik jobsupport logo-jurriens-west-partner-bouw-klik logo kbm katwijksebouwmaatschappij bouw klik bouwpartner logo keukenhoek bouw klik logo kov katwijkseondernemersvereniging bouwklik logo administratiekantoor kroon partner logo lechateauvloeren bouw klik partner logo mastermate partner bouw klik logo meerburg bouwpartner bouw klik logo-metselbouw-katwijk-bv-bouw-klik-bouwpartner logo-mol-bedrijf-financien-partner-bouw-klik logo-natuurcentrum-katwijk-bouwklik.jpg logo-nicos-fietsen-partner-bouw-klik logo-niersman-bouw-klik-bouwpartner logo ondb ondernemers duinenbollenstreek bouwklik logo openvoor50plus bouw klik logo-ouwehandbouw-bouw-klik-bouwpartner logo ploegkozijnen bouw klik bouwpartner logo plugdesign webdesign partner bouwklik logo schotte bouw klik bouwpartner logo-stichting-juul-bouwklik.jpg logo switchsafetycare partner bouw klik logo tochnetwerken bouw klik logo toyota louwman noordwijk bouwklik logo uwv netwerk bouw klik logo vanderwielbouw bouw klik bouwpartner logo-vanrhijnbouw-bouw-klik-bouwpartner logo-van-waning-klik-bouwpartner logo-vcanederland-partner-bouw-klik-groot logo verbij bouw klik bouwpartner logo-vergeerbouw-bouw-klik-bouwpartner.jpg logo weboma bouw klik bouwpartner logo-welzijnskwartier-bouw-klik logo-werkprofs-bouw-klik aanmelden partner bouw klik logo zelfstandigenbouw partner bouw klik sbb-logo.png